Zoinksberg

Custom Modpack Server Help

Recommended Posts

Hello,

I have been running a custom modpack (Industrious Adventures) from the Technic Launcher as a server for a couple of weeks.

After restarting the server, it now crashes trying to load. 

If I remove the world file, it will start just fine with a new world.

If I take the world file, I can play it fine offline in singleplayer. 

 

What is happening here?

How can I fix it?

We've been playing for weeks on this server, is there any way I can salvage our save?

 

Thank you for any help I can get!

 

Crash Report:

https://paste.ubuntu.com/p/t4x8WSXfQf/

Latest Server Log:

https://paste.ubuntu.com/p/NFdcDD7KWh/

FML-Server-Latest.log:

https://paste.ubuntu.com/p/cwrm6gNM23/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, that happened after you added MoarSigns (and its obviously from 9minecraft, baaaaad) to the server, right?

Your VERY old version you got off 9mc: https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/moarsigns/files/2223209

The actual next version uploaded 3 days later: https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/moarsigns/files/2223519

The actual latest version that's not from the start of 2015: https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/moarsigns/files/2284576

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the quick response!

 

Updating MoarSigns fixed the issue!

Somehow it was working with the terrible and outdated version of Moarsigns from the start, I guess.

 

You literally saved our world, lol

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.