Sign in to follow this  
WafflesNCyanide

Issues with Sphax 32x & 64x

Recommended Posts

Hey guys!

I'm not completely sure this is where this goes but i couldnt find a better place.

I am having difficulty using the Sphax texture packs. I have loaded them as per the directions and with the 64x version every dirt block has 2 tiny squares of fire in the top right corner and in the 32x version any running water that isnt level says "No Patch" all over it.

Is there something i am doing wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys!

I'm not completely sure this is where this goes but i couldnt find a better place.

I am having difficulty using the Sphax texture packs. I have loaded them as per the directions and with the 64x version every dirt block has 2 tiny squares of fire in the top right corner and in the 32x version any running water that isnt level says "No Patch" all over it.

Is there something i am doing wrong?

What version of Technic or Tekkit are you running?

OR

If you're running Vanilla then you need to either install the Optifine mod or run MCPatcher HD Fix. (You need 1 of those 2 in order to use any high-res texture pack, meaning anything bigger than 16x16)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this