Jump to content
Cats1337

Modpack Help

Recommended Posts

I'm trying to create a modpack for me and my friends to use, it's a modified version of the 1.12.2 pack, but I can't get any of the mods to load, and I'm not sure why. I've reinstalled forge, and tried clearing excess items but to no avail.
Link to modpack
Any help would be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, JaariAtmc said:

I hope you are aware that your free mediafire link has already broken.

You zipped your modpack incorrectly, directly zip the bin/config/mods/resources folder.

I wasn't aware, I'm new to this stuff, never used mediafire before.
I have the a folder containing the bin,config,mods,resources folders that is zipped.
Am I supposed to zip something other than that?

Edit: How is my mediafire link broken? what should I use instead?

Edited by Cats1337
See 'Edit:'

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Cats1337 said:

I wasn't aware, I'm new to this stuff, never used mediafire before.
I have the a folder containing the bin,config,mods,resources folders that is zipped.
Am I supposed to zip something other than that?

Edit: How is my mediafire link broken? what should I use instead?

Yes, you have those zipped, however, your situation is that you zipped it like this: Zip > modpack > bin/config/mods/resources. You need to directly zip those folders, aka: Zip > bin/config/mods/resources.

For the modpack host, either selfhost it, use paid mediafire, or use free dropbox.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Cats1337 said:

I tried selecting the files, and compressing them and it still does not load.
 

Updated download to dropbox

 

Edit: Do you have discord or something that you could assist me on? Add me: @C̷̶̷a̷̶̷t̷̶̷s̷̶̷#1337

Again, you didn't zip the folders in the correct way. Select the bin/config/mods folders -> Add to archive. That's the correct way of zipping.

Edited by JaariAtmc

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, JaariAtmc said:

Again, you didn't zip the folders in the correct way. Select the bin/config/mods folders -> Add to archive. That's the correct way of zipping.

I don't really know what I'm doing wrong, do you have a tutorial video or something? that would help me a lot, I'm just too confused...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Cats1337 said:

I'm using Mac. I select the four folders and click compress. Then I'm given a file called Archive.zip, is that not right?

Yes, that's the process. However, these folders are now added to a folder, and THAT folder gets zipped. And that's what's not working. That folder shouldn't be there. I should open your zip and immediately see the bin/config/mods folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, JaariAtmc said:

Yes, that's the process. However, these folders are now added to a folder, and THAT folder gets zipped. And that's what's not working. That folder shouldn't be there. I should open your zip and immediately see the bin/config/mods folder.

So if I unzip it 4 files should pop out instead of 1 file containing the 4 files?

So how do I make it so that the 4 just get zipped together so it's not 1 file > 4 files?

Edited by Cats1337

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, Cats1337 said:

So if I unzip it 4 files should pop out instead of 1 file containing the 4 files?

So how do I make it so that the 4 just get zipped together so it's not 1 file > 4 files?

Well, normally, you'd use the method I described...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By PyroSweets
      My friends and I made a custom modpack with all our favorite mods in 1.12.2. I was having some issues with the modpack.jar that made it run vanilla and I fixed it, but now the modpack doesn't even show a java client or loading screen before crashing. I posted a day or two ago on reddit and was told to delete some iffy modpacks, but that only makes it run vanilla again. Any ideas why this is happening?
      Crash Log: http://dl.dropboxusercontent.com/s/wkv06mn3wna9hbv/techniclauncher_2020-05-31.log
      Modpack: http://dl.dropboxusercontent.com/s/ndyuw1g8t38xkde/POGWORK.zip
      Technic Page: https://www.technicpack.net/modpack/dillons-cult-pack.1697994
    • By xPriority
      Hello, so today i got a new laptop and installed mc launcher on it and wanted to install some modpacks. When i clicked the modpacks section there was no info about any modpack as you can see in the picture I attached, nothing was happening if I was trying to install any of the modpacks. I tried searching for other modpacks but nothing as well. I hope there is a fix to this. Thanks!

    • By amvandreel
      A few days ago I downloaded Minecraft Java Edition in order to to play with Shivaxi RlCraft, with my friends.  I have been unable to launch RlCraft for this entire time, and have tried waiting up to 20 minutes each time.  I currently have 64-bit Java downloaded and 3.5 GB allotted.  I am not sure what else I can do to make this work, and I would love to know that I didn't waste $27 on this process.  Any help would be greatly appreciated.
      Thanks!
    • By simovero
      Hi guys this is my very first post here and i wanted to ask you what was going on with the modpack i have created recently!!
      Whenver i try ti run minecraft the mods won't load and it will just be a vanilla minecraft. I have no idea of what i am supposed to do, hopefully i will get some help
      This is the link so you can check: https://www.dropbox.com/s/r4iw536knz7vb9v/redengineforgestock.zip?dl=0
       
      Sorry for my english since im not a native speaker.
    • By scooby9999
      I am very new to this platform, I got it today, so 
      Version: 4.534
      This is definitely a launcher problem. I sort of downloaded 4 versions of technic, which was probably my first mistake and sounds stupid, but here I am anyway. I opened up the first one I installed, and it was offline. It gets to the point where it says "Querying update stream 0%", stops there for a while, then opens the launcher. Upon opening, it says Discover is unavailable, news is a black screen, and it won't let me open modpacks on the launcher. I've read through like at least 8 different other columns on this help trying:
      -Uninstalling and reinstalling Technic.
      -Turning off my firewall for 10 minutes and restarting technic.
      -Using a VPN to install and boot up technic.
      -Running as administrator.
      -Restarting my computer/ Turning off my computer, waiting for 10 seconds, then turning back on.
      -Turning on beta streaming mode
      -A combination of any of these.
      My logs are really long, and I don't know where specifically I should be looking, so I can produce my logs if needed.
      I get this error every single time, and I just don't understand why. I've been searching through all the other posts about why this is happening, but nothing has worked. I had installed technic on a different computer a while ago that also ran windows 10, but now technic refuses to work.
       
       
       
       
       



×
×
  • Create New...