Jump to content

Recommended Posts

I've searched this issue all over the internet, but none of the web pages had answers to solve my problem.

 

So this is the situation: 

 

my server has over 120 mods and it doesn't want to start.  (side note: i know there is  an issue with "backpack" and "movingworld" but i didn't found anything to help)

 

(see the log above)

 

https://pastebin.com/c0QBMML2

 

Pls help!

 

thx in advanced !

 

 

Link to post
Share on other sites
45 minutes ago, JaariAtmc said:

Remove the betterslabsmod, it is too outdated and is unlikely to be updated again.

Well, heck.

The server seems to work now as i see (just pity for the "betterslabsmod").

Thank you for your help.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Similar Content

    • By mojiwoji
      I'm pretty sure this will be an easy fix. FML starts working, then it finishes. Screen turns white, then red, then black. After that, it crashes. Here is the info...
       
       
      crash-2020-08-30_20.55.33-client.txt
    • By Justous
      Hi everyone,
      Despite my best efforts and reading several previous posts from this very form, my modpack keeps launching as if forge isn't installed. The mods and config folders and filled out and the modpack.jar is present in the bin folder upon install, but something just isn't happening. It seems like there must be something really obvious I'm missing...
      Here's a link to my modpack's zip: https://www.dropbox.com/s/m9pxkwagken6o02/muscraft.zip?dl=1
      Anyone have any idea what is wrong?
    • By voodoo12
      So I'm no stranger to creating a modpack on technic platform, and believe I've done everything correctly. 
      But a problem always seems to find it's way to me. I start up Minecraft on the launcher but the modpack starts up in Vanilla 1.12.2 as opposed to Forge 1.12.2 (the version it's meant to start up in). I've read that people have created a sub folder containing the bin, config, and mods file so i corrected that issue, but it's still happening. 
      Link to modpack on technic: https://www.technicpack.net/modpack/furgus-voidos-modpack.1734203
      Modpack on Dropbox: https://www.dropbox.com/s/3tr3m272pkwam34/Project%20Survival.zip?dl=1
       
      Thank you!
    • By aron9forever
      Hello, so i have been building on my tekkit classic map and while i was building, minecraft crashed with "Saving Chunks" screen. When i went to rejoin, it said "Simulating the world for a bit.." and after that "Saving chunks" and white screen.
      My techniclauncher log:
      https://privatebin.net/?e3752af48fe736a1#873mR1KLxx8hPqXt
      ______
      I FIXED IT! THE ISSUE WAS THAT I HAD SOME BROKEN ENERGY TELEPORTERS!
      if i remember correctly, i made this before the game crashed. https://prnt.sc/tk5lq4
    • By terminatorztc
      So I'm not really sure what even happened all I know is that I tired to run Tekxit 3 LE Official. When it didn't run a tested multiple other packs including Attack of the B-Team, Blightfall, Tekkit, ect. None have been able to even open. The launcher flickers then almost resets like it never was launching in the first place. I tried reinstalling the pack and launcher, even a complete check on my PC. Specs have nothing to do with it I have 12gb of RAM also nothing should be conflicting with the program. I'm honestly at a loss for words as this is nothing like I've ever seen. I've tried just about everything reinstalling Java was something I tested but to no avail. I tried researching my problems hoping someone had the same issues but I only find outdated sources and after updates I dont trust their solutions. It may also be well to inform everyone that the modpack did initially work but i tired downloading another modpack which was RLCraft but that didnt open and now im here(I now only have Tekxit installed and still wont run).
       
      Edit: Almost forgot crashes when "installing minecraft assets"
×
×
  • Create New...