Jump to content

custom modpack runs vanilla, even though mods are in the mods folder


TheRealYoshimar
 Share

Recommended Posts

So I've been trying to make a modpack for me and my friends to play for a while, and I've followed various tutorials exactly and always get the same result.  Technic launcher will download my pack, then run vanilla minecraft 1.12.2.  I look in the modpack folder and the mods are all there, as well as the config files and the modpack.jar (which is just the renamed forge universal for 1.12.2) is in the bin folder.  However, technic downloads a "minecraft.jar" next to it, which the game seems to be running off instead of forge.  My modpack is called "Ultraphantasia", http://api.technicpack.net/modpack/ultraphantasia , any help is greatly appreciated!

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
On 10/9/2020 at 8:58 AM, TerdyTheTerd said:

Rename the installer if you are using the latest version, 2854

Hi, im having the same problem, what do you mean by the installer? Thank you

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...