Jump to content

My modpack keeps crashing back to launcher


Recommended Posts

Whenever i try to open any modpack except for vanilla, after a few seconds the modpack crashes back into the launcher. I tried looking at some posts about this but nothing helped. This started happening after i got a faster processor so I assume it's a problem within my specs. I would just like to know if that is true or not, and if it isn't if there is a way to fix this. If there is not it doesn't matter that much cause i can play modpacks on my laptop it's just a fair bit slower

Update: I tried reinstalling the pack to a custom (reccomended) version and some magic happened, it worked! BUT There's another problem: when minecraft loads up this popup appears: Forge Mod Loader has found a problem with your minecraft installation The meds and versions listed below could not be found ForgeMultipart : any The file logs/fml-client-latest.log contains more information. I tried to find this file but i can not seem to find it. For context i'm trying to launch Steve's Galaxy (1.7.10)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...