Jump to content

Wierd creepy sounds underground... WTF?


Recommended Posts

Hello there

I was playing on my Tekkit Server with my friends and i built myself a huge house.

Now to be able to have electricity i built a cellar ounder it with all the electric crap like Geothermal Generators, MFSU Units, Transformers etc.

Now something REALLY CREEPY happened.

When i was building my lava Tanks lately i heared wirerd random noises, like another player would loot my place. It were sounds of opening and closing chests, of breaking, picking up and placing blocks and of preasure plates. i was confused, i thought i was the only player Online.

i typed in /list and i WAS alone. Noone besides me is logged in. so i gone up to see what the hell was going on. but when i got out of the cellar and entered the house, there was nothing. everything seemed to be just like before, exept for a block that was missing in my wall.

Well, i thought it was an Enderman, so i just replaced the block and gone back to work.

There it was again. Walking noise. A door opening. i stood still, the sounds were still there.

I was terrefied, so i logged off and restarted the game, i thought maybe the sound engine fucked off, happens all the time, but never this extremeley.

I logged back in, made sure that MatMOS is turned OFF, and kept on building. And again! Random noises! I realised that was NOT some kind of bug, but i wasnt able to find out what it was. the sounds seem to come from everywhere simoultaniesley (if you write it like that).

I closed the game for now, i am pretty confused, i dont know what to do, it semms to get worse, the sounds become more i think.

Has this ever happened to you?

What should i do? I wasnt able to take recordings, because im on a pretty old macbook right now.

oh and sorry for my horrible english, im from germany.

Please help me.

UPDATE: I flatted the area with a Terraformer before building my house.

UPDATE: I am trying to re-download Tekkit now... lets hope im gonna be okay

Link to post
Share on other sites

eh were you on a server and if not you might of had some kind of sound bug um i really do not think its HeroBrine if you are on a server and if you are oped do /ban Herobrine just in case and i don't use periods on purpuse well if you have any trouble if you reinstall the launcher i would quit minecraft

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...