Jump to content
Sign in to follow this  
Vezzy

Volts won't start

Recommended Posts

I'm having the same problem. When I try to open the Voltz modpack in the Technic launcher, it gives me an error message that says "Update Failed." All the other mods work except for Tekkit Lite and the Custom modpacks. I have no idea how to fix this! Can anybody help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having one of those problems but it is not as AES37 and Vezzy Described, My one starts up and it comes up with a blank "Hello" box and then that disappears and the Volts page just stays blank aswell how do I stop this ?????.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since there's not a lot of information to go from... Clear the cache in the Options in the launcher and redownload the files. If you have a world you can just go to where the worlds are saved and copy it somewhere so you can put it back later.

If that doesn't work, try reinstalling or updating your java.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since there's not a lot of information to go from... Clear the cache in the Options in the launcher and redownload the files. If you have a world you can just go to where the worlds are saved and copy it somewhere so you can put it back later.

If that doesn't work, try reinstalling or updating your java.

Thanks so much it worked i thought i was gonna have to redo the hard drive nothing else worked

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...