Sign in to follow this  
CashanDraven

Missing block IDs

Recommended Posts

So, I recently updated a server I have running with some friends, and updated to 6.1, however upon attempting to craft Factorization barrels, I could not, so I tried spawning them, and got this item does not exist error. Long story short, there is no block ID for this item for some reason, no biggie I can live without barrels.

however a few hours later the same thing happened with minium shards and a few other key things that I use as well as my friends. Wondering if anyone else has had these problems, and how to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No point in bumping. If someone wants to answer, they will. If they don't then you need to figure it out on your own. Have you checked to make sure all your mods are still in the mods folder? Try starting there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would recommend reinstalling the system. Clear your lib folder, and start the server. Once that's done, you should be fine. I haven't encountered this problem on my server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right, so I shouldn't come to the forums for help then? Get serious guy.

All the mods are in the folder, and clearing the lib folder did nothing, still do not have certain items. Such as anything from Factorization, and some things missing from EE3 and Mystcraft. It is odd because I still can make minium stones and everything except scribing tools in mystcraft.

It's not the end of the world, but it certainly doesn't help. I'm not keen on having things stuffed into chests all over the place, barrels are so convenient. AE is in, but I'm not keen on needing power for freaking storage.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am having the same problem. All my "table" items are missing except regular crafting table and enchantment table. I can make them in the crafting table, but I can't remove them. When I op myself, it says "no such item with Item ID number". Thus, it appears that some things are missing.

I've done a clean install and downloaded twice and the same thing. I also made a separate post.

Can someone else verify they can make a project table in 0.6.1?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check your ID configs? If those are fine then something was corrupted and you might want to try redownloading the whole pack. And yes, you can make project tables in 0.6.1. Just checked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

FYI - I was able tot get my server running! I moved to a different computer and then re-downloaded it before I modified the map. I don't think the mods fully downloaded the first time. So, make sure you run the launch file one time before making any changes so the mods download. Thanks to those who replied and for all those who make this game so AWESOME!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this