Jump to content

Custom Modpack causes Gray Screen


Recommended Posts

After messing about trying to make a custom modpack, I've almost got it (I believe). Unfortunately, now when I attempt to launch the modpack, it appears to unpack the mods, and forge initializes, but after the Mojang screen flashes the screen merely becomes a gray screen, with no error messages. Any help with this would be lovely. I'll add some links.

Modpack: https://dl.dropbox.com/u/41610332/GrrxPack.zip

Technic Platform: http://www.technicpack.net/api/modpack/grrxpack

Link to post
Share on other sites

I have the same problem, do you know what they did to solve it?

I looked at both modular powersuits and mekanism, but I didn't see any item ID conflicts. Looking in the Forge logs I don't see any errors (though granted I'm rather new at this), and the server with all the same mods starts without any problems. It's just that the client goes right to a grey screen and I can't figure out what's wrong.

Link to post
Share on other sites

I have the same problem, do you know what they did to solve it?

I looked at both modular powersuits and mekanism, but I didn't see any item ID conflicts. Looking in the Forge logs I don't see any errors (though granted I'm rather new at this), and the server with all the same mods starts without any problems. It's just that the client goes right to a grey screen and I can't figure out what's wrong.

You got the grey screen because of some conflict between mods.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...