Sign in to follow this  
Deliphin

oil bug?

Recommended Posts

I got buckets of oil from a nearby oil lake in an extreme hills, and took them home. I put them in an empty tank which was connected to the back of a refinery, and the front of the refinery attached to other tanks. I emptied my buckets and activated it. Today I got more oil from the same lake, but this time when I put them in the empty tank, my buckets weren't emptying, it just filled and filled. I thought I duplicated it, so I turned on the first redstone engine, and the bottom tank instantly emptied. The top two were full still, but nothing flowed through the pipes. I broke all the tanks and replaced them, and then when I put oil in them, my buckets stayed full and it emptied about every half second. How can I fix this, and what caused it?

EDIT: My crappy setup: http://imgur.com/YKaOcpa

Share this post


Link to post
Share on other sites

i think its a bug as it did it to me the only way i got round this was to basically empty the buckets in a hole and use a pump also i had to break a few tanks and put them down again before it finally filled them

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe it was a bug, are you sure you collected from a source block?

1: It was now placeable when I put the take in a different location connecting to the waterproof wooden pipe. Also, how can you collect from a non-source block with a bucket? I heard you could with quarries, but our quarries never went through oil yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this