Jump to content

Pumps. Am I just not getting it orrrrr...


Recommended Posts

Ok I play on a server and started messing with pumps. I got a water pump going and such.

But when I go to pump oil this happens.

2013-05-30_202636_zps2281d8d2.png

They are at full force and nothing. So I went to single player and started messing with it.

And it worked using the same thing.

2013-05-30_203943_zps061baa4e.png

So what am I doing wrong? D:<

I would like to start making fuel without moving oil by the bucket.

Any help would be nice.

Link to post
Share on other sites

A much easier alternative to what he is doing? How is that not relevant?

Ah, now I see what you mean. But I'm pretty sure he was trying to pump oil, which it turned out to be sludge.

Honestly, what's the point of oil fabricators anyway? They need energy, and produce oil. What are you going to do with that oil? Produce energy?

Link to post
Share on other sites

Ah, now I see what you mean. But I'm pretty sure he was trying to pump oil, which it turned out to be sludge.

Honestly, what's the point of oil fabricators anyway? They need energy, and produce oil. What are you going to do with that oil? Produce energy?

Produce Rocket Fuel, fly to the moon.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...