Jump to content

HELP! How to make a Hexxit server?


Recommended Posts

  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

i got the server working (i use evolve instead of hamachi ) but i always lags bad for both me and the one only other person playing on the server. blocks wont break and if they do they will reappear our movement is jumpy just all the usual server lag crap.

i dont think its my computers specks but here they are

i never have anything else run besides minecraft the server evolve and skype or teamspeak.i have also ran normal minecraft servers before with no lag (the most people ever on at one time are 3 people and rarely 4 people )

if there is anymore info you need ask

Operating System

Microsoft Windows 8.1 64-bit

CPU

Intel Core i7 @ 2.40GHz58 °C

Ivy Bridge 22nm Technology

RAM

8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28)

Motherboard

Graphics

Generic PnP Monitor ([email protected])

Intel HD Graphics 4000 (ASUStek Computer Inc)

2047MB GeForce 610M (ASUStek Computer Inc)43 °C

Hard Drives

932GB Seagate ST1000LM024 HN-M101MBB (SATA)34 °C

Optical Drives

TSSTcorp CDDVDW

Audio

NVIDIA Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM)

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 7 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements




×
×
  • Create New...