Jump to content

Error when clients try to connect to server


PyroBane
 Share

Recommended Posts

Different problem, though we have hit the white-screen bug on occasion. In one instance, persistence beat the bug and it eventually logged into the server. However, when a client on the same computer as the server failed to log in with the white-screen bug we threw in the towel and gave up after a while.

::edit::

Too bad too, I really like this mod. Have to see if I can get my step-brother to try again. He is hosting the server now and is the one with the white-screen bug now.

Link to comment
Share on other sites

Different problem, though we have hit the white-screen bug on occasion. In one instance, persistence beat the bug and it eventually logged into the server. However, when a client on the same computer as the server failed to log in with the white-screen bug we threw in the towel and gave up after a while.

How often does it occur for you?

Link to comment
Share on other sites

When I had the white-screen bug, it took 5+ tries to get in. After that, it behaved normally. This is when the server was hosted on one of my spare computers, and no one was trying to run a client and server on the same system. My step-brother has had it the first time he tried to log into a server that was running on his computer. It has yet to log in properly to that server, but logged in just fine when it the server was run on my spare.

There was a 3rd person playing with us who NEVER had any issues logging in to either server, but we suspect witchcraft!

Link to comment
Share on other sites

When I had the white-screen bug, it took 5+ tries to get in. After that, it behaved normally. This is when the server was hosted on one of my spare computers, and no one was trying to run a client and server on the same system. My step-brother has had it the first time he tried to log into a server that was running on his computer. It has yet to log in properly to that server, but logged in just fine when it the server was run on my spare.

There was a 3rd person playing with us who NEVER had any issues logging in to either server, but we suspect witchcraft!

I'm running a server off of Linux. Me and all my buddies connected, and we were all on the server for a good 5 minutes. We then promptly crashed and white-screened, and the same thing happens whenever we try to join the server again.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...