Sign in to follow this  
john01dav

Very bad tps for no apparent reason

Recommended Posts

On my server the tps was almost constant 20 but then all a sudden it became 1-10 for no apparent reason. I have 6gb of ram and a 3 ghz 2 core processor (hosted). What can I do to resolve this issue. I have already optimized and fixed everything I can think of that could possible solve this error but it remains.

there are no console errors

there are average 15-20 players

there is a 16 chunk limit per player

977 unique players to have ever joined

More info:

mcpc+ bukkit port

19 plugins

2 worlds

I have attempted to use pluigns like clearlagg to find the issue (/lagg chunk) but it does not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try BukkitForge instead of MCPC+ Bukkit Port,

and use ClearLagg then. (/lagg clear)

this may solve this, if not...

try in SP and look if the problem is the same...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try BukkitForge instead of MCPC+ Bukkit Port,

and use ClearLagg then. (/lagg clear)

this may solve this, if not...

try in SP and look if the problem is the same...

I cannot use bukkitforge because some of my plugins do not work properly in it. The world is over 5gb so I cannot download it for single player. Thanks anyway!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this