Jump to content
  • 0

Transposer Bug


beewyka819
 Share

Question

Title: Transposer Bug

Version: 3.1.2

OS: iMac OS X 10.6.8

Java Version: 1.6.0_65-b14-462-10M4609

Description of Problem:

I have a transposer set up so it will hook up to a line where 2 other transposers hook up to, the line is shaped like a T and the item from the transposer should go to the right then down the T. But instead the transposer gets jammed and doesn't send anything through the pipes. I have a design exactly like it to the left of it and that one works fine, but this one doesn't.

Here are some pictures

1.This is where the RE-Batteries are made (output into transposer)

DqtdTG9.png

2. Here is the where the Re-Batteries should arrive (input into crafting bench)

L47IhQi.png

3. And here is the pipeline that goes to and from them (Re-battery transposer in top right generator auto bench in bottom middle).

gwVecg3.png

Error Messages:

Error Log:

 

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...