• ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By ObliviousStranger
      I recently downloaded the launcher and afterwards Pixelmon Generations modpack, and when i click the play button it closes and reopens the launcher after it finishes downloading the "Minecraft assets" and i tried updating my graphics card, reinstalling the modpack, and even reinstalling the launcher to no avail. I could really use some guidance please.
      Here's the log:
      https://pastebin.com/T74r2BkS
    • By jprik
      None of the logs from the server show anything out of the ordinary, But whenever I try to join my server, I move around for about 5-10 seconds, and then it says a fatal error occured.
      The only thing I believe to be peculiar in the logs are in my latest.log folder for the client, where this is printed-
      [17:27:26] [Client thread/ERROR]: Can't ping [IP]: Internal Exception: io.netty.handler.codec.DecoderException: com.google.gson.JsonSyntaxException: Expected status to be a JsonObject, was "Ser...g."
      This has never been a problem before, My friends on different networks cant even connect. i have tried to report forward twice, to no avail.
      Any help is greatly appreciated.
    • By McNations32
      I will open the Technic Launcher and click play on any modpack, but the thing is, it will open for a split second then go back to the launcher, ive had this problem on a different computer a long while ago and I fixed it but I have tried alot and it still wont work
    • By Catmallow
      Here's the deal. When I launch the technic launcher, the discover tab says "the discover page is currently unavailable." The news are also blank. Finally, the default modpacks are there. However, their icon is grey cube icon (possibly the default icon), I can't see any likes, dislikes, etc. And I can't install or launch anything. The search button doesn't allow anything to appear, even from a letter. I currently have 64 bit java installed and am using Windows 10. I'm also able to connect to minecraft.net, so that's not the issue. Running as administrator only reveals the same result. 
      Here's my pastebin. I noticed the typical error 403 with java. Sorry I couldn't use all of it, seeing as I don't want to pay money for pro. It also says that several files don't exist, which is really strange to me.
      https://pastebin.com/5VDYZ24m
      P.S. I downloaded the launcher today, so I know it's up to date.
    • By Gravel
      i did a long session of debugging, now its doing this weird bug where its in the corner. I have no idea what to do now. I appreciate any help!