Jump to content
  1. Jamxe_

    Jamxe_

  • Similar Content

    • By joelfett
      Ive been playing a modpack "GT New Horizons" for a few days now. Ive loaded it up last night to figure out after the long loading time it immediately crashes back to the launcher instead of going to the main menu. Normally before doing this, the program goes into a "Not Responding" state. 

    • By mojiwoji
      I'm pretty sure this will be an easy fix. FML starts working, then it finishes. Screen turns white, then red, then black. After that, it crashes. Here is the info...
       
       
      crash-2020-08-30_20.55.33-client.txt
    • By Davy2011
      So i've had this server from the looks for quite some years and it ran fine. But now when I try to play it, it starts up normally, then going to the world to boot it up, then BAM! It closes with "server closed", then just crashes just like that and throws me this error. I tried it with and without Optifine, yet it still throws the same complaint at me. I tried to remove any persky mods that was causing the problem, but nothing. I even updated every mod that was outdated using a mod that detects whats outdated and whatnot, yet it still did the same crash to me. Anything to do? And yes, I know its talking about Optifine not being compatible, but I don't know why it still crashes even with it removed.
      crash-2020-08-18_02.51.45-server.txt
    • By DeadlySlxys
      Hello, I am one of the many people whose Technic Launcher does not work and I really want it to. I run Java 64 bit on it and whenever I try to play a modpack, Nothing happens. Minecraft does not load, The Launcher doesn't disappear or change, Nothing. Anyone know how to fix this? https://pastebin.com/nc79qhWz
    • By CretaceusCreeper
      Whenever I load up any modpack, Vanilla or not, it works just fine! It all loads, then I get to the title screen. I click on the multiplayer option (Cause I like playing with others) and either: It never loads. The connection bar flashes left to right in light blue indefinitely. Or, it just says I can't connect to the server. So, I'm all bummed out, but still want to play, so I go to single player. When I make a world, it says: "Building Terrain..." And it never shows a progress bar or anything then it either: Just crashes, or it says "Shutting down internal server..." then crashes. I've dedicated up to 5 gigabytes of RAM, so that can't be the problem, so what is? I would love any feedback! I do have the crash reports, if needed.
×
×
  • Create New...