Sign in to follow this  
SnorkleCraft

Whenever I log into my world, it crashes

Recommended Posts

If you don't have important items in your inv and you can find your house back. You can try deleting your player file ( MAKE A BACKUP BEFORE YOU DELETE!).

 

You can find your player file here:%appdata%  ->Roaming -> technic -> modpacks -> attack-of-the-bteam ->saves -> [Worldname] -> players

Edited by arriej

Share this post


Link to post
Share on other sites

arriej

Your solution did not work it still crashes when i load my survival world, but when i load my creative world, it loads smoothly and runs smoothly. The funny thing is, it was working fine until I updated the pack, so that might be worth something

Edited by SnorkleCraft

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmm, 

I missed this bit:

java.lang.RuntimeException: Unknown character ' ' in 'C:/Users/ewarling/AppData/Roaming/.technic/modpacks/attack-of-the-bteam/saves/mapwriter_sp_worlds/Survival/mapwriter.cfg:1'

Seems there is something wrong in a file. What you can do is backup the file and delete it. See what it does. I will see what it is suppose to be looking like :P

 

Can you check what is in that file. for me that file is empty 

Edited by arriej

Share this post


Link to post
Share on other sites

arriej

thank you kind sir, you have made my life easier. It worked and it running smoothly thanks

 

apparently i still have all my items so i guess deleting the player file did nothing

Edited by SnorkleCraft

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By LordOfDonkeys
      I've had this problem recently where I cannot load a world which I have put a lot of time into. I turned my computer off whilst I was playing the world and now it will not load. Every time I load it up it begins to load but just closes the Tekkit window with no crash report. I can play other worlds just not this one. I run it on the latest recommended Tekkit build on 1.6.4 Minecraft with Sphax 128x for Tekkit.
       
      I've tried:
       
         - Allocating more RAM (4gb - 7gb).
         - Removing blocks in MCedit.
         - Re-installing Tekkit twice.
         - Playing around with files in the world save folder (with backup copies saved of course).
       
      Please help, it is really frustrating to see all my time go to waste and I really don't want to start again.