Jump to content
trisledge

Tecnic platform launcher download link missing?

Recommended Posts

G'day the download links on this website for all version are not working "This webpage is not avaliable" on chrome. Could someone supply me with a download link for mac please. Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

when i open my already installed launcher it shows the "updating pack bar", but then closes immediately. I haven't done any changes to my mac nor the technicpack settings.

I am also getting this problem when I try to open the launcher.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The download just takes me to a blank page, could someone please fix the link? I was really looking forward to playing..

(And I'im on mac...)

Edited by Tcromwell

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same thing here. I'm trying to download the launcher for windows and it says " No data received" on chrome. This is the address I get http://launcher.technicpack.net/launcher/429/TechnicLauncher.exe

Same, i have the .technic file in my computer, but i don't have any launcher here...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got the EXACT same problem now! Im on windows 7 yet I cant launch my tekkit as it just comes up with the exact same updating bar and the link isn't working perhaps they are working on bug issues etc to fix this kind of thing from happening :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guys if you have a .technic file it have a ''temp'' file it tried to launch it at first time it appeared tekkit in the screen but it dont launched, i try it again and it says it was invalid, any anwsers for that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please be patient, downloads of technic launcher is down for the moment.

 

Take some time-off and enjoy valentines day! Technic team will surely be back with some more love!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm experiencing the same symptoms (Windows):

- Previously downloaded launcher doesn't load:

--- Splash screen appears in unelevated launch (no "Run as Administrator") but disappears quickly after and removes itself from running processes

--- Splash screen stays in elevated launch, but no "loading" happens

- Dead URL; URL for launcher download is invalid (all versions). Gives me an instant "The connection to the server was reset while the page was loading."The connection to the server was reset while the page was loading."

 

 

 

Please be patient, downloads of technic launcher is down for the moment.

 

Take some time-off and enjoy valentines day! Technic team will surely be back with some more love!

Heheh. Will do. ;-)

 

I just hope they too get to enjoy more of Val-day and not have to truobleshoot this silly issue.

Edited by AriinPHD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...