Jump to content

Invalid tier identifier when retrieving with name.


Recommended Posts

I'm getting this issue sometimes where the console just gets spammed with this:

 

[server] INFO Invalid tier identifier when retrieving with name.
 
Does anyone know what block/item is causing this? as far as i know its from Mekanism. 
https://github.com/aidancbrady/Mekanism/issues/984

but it didnt explain what caused it or how to fix it. Obviously i cant just update it.

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By GamerPro1555
      sooooo i wanted to download a modpack but it says "error downloading data from the pack:insert_name_here
      failed to download insert_link_here please speak with the authot of the modpack" or something along the lines
      Help anybody??
    • By JoshSSJGod
      Hi! New here and I wanna fix these major issues I have been having with Pixelmon Reforged. I boot it up from Technic and everything seems fine, then when I load a world it majority of the time crashes while very few times it lets me play. Even though the few times I can play it has problems such as players. npcs (but not the pixelmon themselves) and chests (ender, normal, shulker, etc) are invisible. If I could get some feedback on how to solve these issues then that would be very appreciated.
    • By Shadow_Dark484
      the printing press keeps crashing my game 
      never mind i got rid of it
    • By mojiwoji
      My Hexxit screen keeps getting stuck on either a black, a white, or a flashing screen between both. I have deleted and reinstalled but nothing works. Any ideas?
    • By voodoo12
      So I'm no stranger to creating a modpack on technic platform, and believe I've done everything correctly. 
      But a problem always seems to find it's way to me. I start up Minecraft on the launcher but the modpack starts up in Vanilla 1.12.2 as opposed to Forge 1.12.2 (the version it's meant to start up in). I've read that people have created a sub folder containing the bin, config, and mods file so i corrected that issue, but it's still happening. 
      Link to modpack on technic: https://www.technicpack.net/modpack/furgus-voidos-modpack.1734203
      Modpack on Dropbox: https://www.dropbox.com/s/3tr3m272pkwam34/Project%20Survival.zip?dl=1
       
      Thank you!
×
×
  • Create New...