Jump to content
Sign in to follow this  
Ada

Somethings are missing

Recommended Posts

I have 2 problems 

I use to have this thing that shows the name of the block and the creature but by mistake i pressed some thing and it doesnt show now

                                                       

This is minetumblr_n2f1bly9iu1tpt6qxo2_1280.png

             

 

 

 

 

 

                        And this is how its supposed to look like:tumblr_n2f1bly9iu1tpt6qxo1_1280.jpg

 

 

 

 

 

How am i gonna fix that?

and also when i try to connect ANY attack of the b-team server it gives me this error:tumblr_n2f3wjysLj1tpt6qxo1_1280.jpg

 

 

 

I need help for those thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there

 

Bad Logins:

I happen to have them as well occasionally. In my case I just need to stop/close the launcher completely, wait a few seconds, start the launcher again, start the modpack and then try again. It usually works then.

If that does not work for you, I suggest you check whether your login actually works (and you are not in offline mode).

Other than that I am not sure of the logs disclose more information about a bad login, it might be worth a look.

 

As for the other thing:

I guess you mean that you miss the information whenever you "look" at a block.

That is to my knowledge something that NEI and its plugins offer. So I guess you were unlucky enough to hit a combination of keys to turn that off. It should be in the configuration of NEI (once you are in the game you can config NEI to a certain degree). However, I do not know the details, sorry.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rover's fix for the Bad Login problem should work - it's having trouble connecting to the Minecraft.NET auth server for some reason.  Complain to Notch ;)

 

The other thing is WAILA (What Am I Looking At), you've probably turned off the HUD by pressing its toggle key (I think it's numpad 1, and numpad 0 is its options menu).

 

Edit: Looks like you've also turned the minimap to underground mode, toggle that with semicolon ( ; ) if that's not intentional.

Edited by Loader

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rover's fix for the Bad Login problem should work - it's having trouble connecting to the Minecraft.NET auth server for some reason.  Complain to Notch ;)

 

The other thing is WAILA (What Am I Looking At), you've probably turned off the HUD by pressing its toggle key (I think it's numpad 1, and numpad 0 is its options menu).

 

Edit: Looks like you've also turned the minimap to underground mode, toggle that with semicolon ( ; ) if that's not intentional.

waila is working now thanks ill try the server again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By DelaRL
      I'm not really sure what's wrong with my pack that makes it so it won't load - it's a custom pack I made, I tried to make sure that all the mods are valid (have version numbers and such) and that the forge file was named modpack.jar but it's still not working and I'm not quite sure where I went wrong
      Dropbox: https://www.dropbox.com/s/8sjm5qj8y8avbi9/modpack.zip?dl=1
      Pack: https://www.technicpack.net/modpack/dndyspack.1713886
      (Please let me know if neither of those work, I'll try to fix it)
    • By sugarissweet
      Forge is not working for my modpack
      dropbox link; https://www.dropbox.com/s/0k6ouhjiggdmmk8/ISWEARTOGOD modpack.zip?dl=0
      I've never made a modpack and im not too tech savy but i thought i'd make one for fun for friends and i but i keep getting an error each time i join saying "forge isn't installed". I've tried changing the name to "modpack" and still nothing. help?
    • By PyroSweets
      My friends and I made a custom modpack with all our favorite mods in 1.12.2. I was having some issues with the modpack.jar that made it run vanilla and I fixed it, but now the modpack doesn't even show a java client or loading screen before crashing. I posted a day or two ago on reddit and was told to delete some iffy modpacks, but that only makes it run vanilla again. Any ideas why this is happening?
      Crash Log: http://dl.dropboxusercontent.com/s/wkv06mn3wna9hbv/techniclauncher_2020-05-31.log
      Modpack: http://dl.dropboxusercontent.com/s/ndyuw1g8t38xkde/POGWORK.zip
      Technic Page: https://www.technicpack.net/modpack/dillons-cult-pack.1697994
    • By Hedrixz
      Hello, I've never created a modded server and I'm not sure how to do it.
      I've downloaded the serverfiles and I'll it'll be hosted on a proper serverhost and not locally.
      My questions are:
       
      -How to set up
      -Am I able to use with bungeecord and if so, how?
      -Am I able to install things such as Essentials in any way?
       
      I'd be greatly appreciative if anyone could link me to a couple of articles or explain how to do some of these, thank you!
    • By Mincelad
      My friends recently got a Technic modded server and i got everything downloaded fine and all is well. However the thing is whenever i try to join the server it spends about 20 minutes loading or logging in and then eventually it will say something along the lines of "The connection was forcibly closed by a remote host" and ill be taken back to the join screen. Or sometimes the game will just crash. The same occurs on single player worlds when i attempt them. Is this just my pc being shitty or is there something i can do to fix this? (Also sorry if i posted this on the wrong forum/page im new to this stuff and am still sorting it all out, if theres any more information needed for this let me know!)
×
×
  • Create New...