Jump to content

Skin broken on tekkit classic!


Recommended Posts

Hey,

 

Recently I made a new skin online and uploaded it to minecraft(dot)net and then went to check it in vanilla minecraft. It worked. But for some reason when I went to check it in Tekkit classic, the icon at the lower right hand corner of the launcher still said I am using my old skin. Then when I entered the game it turns out the skin was not applied to the model correctly. I will be able to give screenshots if necessary. Is anybody else having this issue? 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By Grexxity
      Hey come checkout my tekkit classic server. I put a lot of work tweaking out all of the bugs and trying to make it so players have the best tekkit classic experience. Also I am not using a "Fake Player" plugin to simulate there are a bunch people on the server *cough *cough mc-complex. So I hope you come and check it out!
      My main reason for creating this server is to bring back one of my favorite mod packs back.
      Ip: tekkit.dragoncraftmc.net
      Discord: https://discord.gg/H9e6MVRTEv
    • By Omega_Volta
      I was planning on using some mods, but when I opened the modpack I intended to use, it just shut down and sent me back to the launcher screen. 
      I've tried removing the mods, uninstalling and reinstalling the modpack, updating my launcher, updating java, and restarting my computer, to no avail.
      Down below is the log in pastebin:
      https://pastebin.com/y64AeY0t
    • By BloodScythe
      https://pastebin.com/kRLp5Y2Y These are the error msgs, I have already tried re installing the pack, restarting the launcher, updating the pack, any more ideas?
    • By NVRGP22
      Hello there. I have been fighting this issue for a while now, but now im mad enough to make a forum post about this. After 2 weeks, i still cannot find any way to solve this issue.
      I have updated windows, used DDU to delete my gpu driver, reinstalled my gpu driver, updated my bios, deleted then reinstalled every version and instance of minecraft, java and every launcher, Set the technic launcher to the newest version of java, oldest version of java. Tried running the program from an ssd, checked with another gpu, still nothing. I have sent the logs to the discord bot, but it found nothing out of the ordinary [ Im Matt Moody#0101 ]. I have no idea what is happening now.

      DxDiag.txttechniclauncher_2021-07-24.log
    • By CStan96
      I'm at a loss. I've been playing my modpack for a month now and after updating to 1.16.5, it fails to launch as it loads Minecraft assets. I managed to get it to launch once, but it was vanilla Minecraft.

      RAM: 8gb
      MC Version: 1.16.5
      Forge: forge-1.16.5-36.1.0-installer
       
      Pastebin won't work (404 error) so here's the error log:
       
×
×
  • Create New...