Jump to content

Modpack closes straight after launch


RealSketch
 Share

Recommended Posts

Hello, I have a very big problem.

I have created a modpack, it worked at first with about 40 mods, then I changed the name.

Now after this, no-matter what I do (reset, taking mods in and out etc.) it justs launches the modpack when I click launch, then it closes and returns straight back to the technic launcher.

Any help please, this is so annoying.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Discord Moderator

1) Don't hijack other threads since your problem is almost surely caused by something different (even if there are similarities).

 

As for common causes: Block, Biome, Entity ID conflicts. Missing dependencies. Incorrect mod versions for your chosen Forge/MC version. Incompatible mods. Improper Forge install. Files in the wrong place in your archive. The list is long.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By Omega_Volta
      I was planning on using some mods, but when I opened the modpack I intended to use, it just shut down and sent me back to the launcher screen. 
      I've tried removing the mods, uninstalling and reinstalling the modpack, updating my launcher, updating java, and restarting my computer, to no avail.
      Down below is the log in pastebin:
      https://pastebin.com/y64AeY0t
    • By BloodScythe
      https://pastebin.com/kRLp5Y2Y These are the error msgs, I have already tried re installing the pack, restarting the launcher, updating the pack, any more ideas?
    • By M3veronMast3r
      Hello, I didn't know where to put this Thread, sorry for that.
      My Problem is that i want to create more than only 5 Modpacks. I have different Packs in different Version and i need them all and i dont want to create constantly an new account just to create a new Modpack. I dont understand why this Action is limited to 5 Modpacks. It makes no sense to me. Is there any way to create more than only 5?
      Hope you can help me. ~M3veronMast3r
    • By NVRGP22
      Hello there. I have been fighting this issue for a while now, but now im mad enough to make a forum post about this. After 2 weeks, i still cannot find any way to solve this issue.
      I have updated windows, used DDU to delete my gpu driver, reinstalled my gpu driver, updated my bios, deleted then reinstalled every version and instance of minecraft, java and every launcher, Set the technic launcher to the newest version of java, oldest version of java. Tried running the program from an ssd, checked with another gpu, still nothing. I have sent the logs to the discord bot, but it found nothing out of the ordinary [ Im Matt Moody#0101 ]. I have no idea what is happening now.

      DxDiag.txttechniclauncher_2021-07-24.log
    • By 4net_E
      LAUNCHER VERSION: v4.664
      OPERATING SYSTEM: macOS 10.14.6
      JAVA VERSION: Oracle 1.8.0_261 64-Bit
      ANTIVIRUS: none
      recently I tried to play some modpacks, but i couldnt start any of them. Every time I wanted to launch them, icon of the modpack showed up in taskbar, window popped up, but after approximately a second, it had crashed.
      I tried to solve this problem by myself, but I didnt manage to success. The closest Ive got to solution was in this thread :
      However, there is a solution linked on another forum thread, but that link is probably corrupted or something, as it just redirected me to the same thread all over again. Thus Im stuck and seek help. This is a log after one of the unsuccessful launch attempts: https://pastebin.com/Md4yW3yw
      For any kind of suggestions or additional information request I'd be very thankful
      Okay, fortunately under this post's recommended threads I've found another new thread which stated a similar problem: 
       
      The solution right there seems to do the job (at least temporarily), but still, I'd like to know the core of the problem, for example - why 8u251 works and 8u51 doesn't?
      Hope this helps someone someday
×
×
  • Create New...