Recommended Posts

Hey Everybody, this is my first time starting a thread on technic forums so forgive me if i do anything wrong.

 

Alright, so a little over a month ago i started taking various mods on Curse and from the "Attack of the B-team" modpack and a few others to make a modpack of my own for personal use. It is privately published and have been doing very well making changes as i see fit and expanding to it. So for the problem, as of today i updated my pack once again, ran it through techniclauncher and proceeded to play it. All worked well and i was surprised with its stablility until about 20 minutes in everything bug out. My character was still able to move around, the game ran lag free, and i could break blocks. The problems were that mobs froze in their place. They did not recognize me walking by them or take any damage when i tried to left-click on them. The odd part was that their animation stayed intact? Bats still flapped their wings, and horses still wagged their tails, but nothing otherwise. Another problem i found was that although i could break blocks i recieved no dropped item from them. Can anybody tell me what is wrong so that i may be able to fix it?

 

Below are the mods i have installed through technic (v1.6.4)

 

CodeChickenLib-universal-1.6.4-1.0.0.44

[1.6.4]bspkrsCorev5.0

[1.6.4]CrystalWing.Forge.1.6.4.r04.Universal

[1.6.4]TreeCapitator.Forge.1.6.4.r09.Universal

[1.6.4+] ChickenShed (v1.1.2)

[1.6.x] WildCaves v0.4.3.4

_1.6.4_FoodEx_1.6.2

1.6.4.BetterStorage_0.7.3.38

antiqueatlas-3.0.0-mc1.6.4

Aquaculture_1.2.4

ArmorSmelter_1.6.4_b1

autoutils-1.6.4-1.0.1

backpack-1.26.29-1.6.x

Better Archery 1.6.3 for 1.6.4 (modpack)

BetterSignsMod[v1.6.4.B]

BloodParticles_10_164

Carpenter's Blocks v2.0.3 - MC 1.6+

ChickenChunks 1.3.3.3

chisel-1.6.4-1.5.0fix

CodeChickenCore 0.9.0.6

CraftGuide-1.6.7.4

DynamicLights_1.6.4

ExtrabiomesXL-universal-1.6.4-3.15.7

Hats2.1.5

KeithyUtils_1.2

mc-roguelike-1.6.4-client-v1.2.6

Morph-Beta-0.7.1

OptiFine_1.6.4_HD_D1

roguelike-v1.2.9-forge-1.6.4

TConstruct_mc1.6.4_1.5.5.4

twilightforest-1.6.4-1.20.5

UndergroundBiomes 1.6.x - 0.4.2c

VillageTaverns-2.1.6-2.14

WeaponMod

yalsm-2.0.3

ZansMinimap1.6.4

 

 

As a side note, how do i know if the roguelike dungeons mod is working? i can't seem to find any spawns of them anywhere?

Edited by Dcravens1994

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By ErkSterk
      So basically, I am running into really strange rendering issues such as in the video i linked below
      https://www.youtube.com/watch?v=_0wqhXuOikM
      This is one of many cases I have had of this specific render error, I have had these appear randomly across the map both moving and static. Also many chests render invisible at some times and mobs can become a combination of different textures such as in the photo i attatched with the alchemy chest. The textures also sometimes change while playing, normally when i cross chunks.
      Also typing commands, softlocks the game inside the chatbar only way to make it close is by minimizing the game and maximizing it again or when your player get pushed or teleported..
      I also would like to point out that this issue does not appear in other modpacks than classic.
      Tried both openjdk 7 and openjdk 8, both got the same issues but with jdk7 the effects are not as bad.
      Someone got the fix for this or know where to start looking?
       
      OS Manjaro Linux, latest build with KDE.
       
       
       

    • By ketrab2004
      When i start my modpack it starts vanilla minecraft without any mods
      link to dropbox
      i am using forge 1.14.4  28.2.0
      latest.log
    • By samurich
      I have tried to put the 1.7.10 versions of the mods in Hexxit in Witchery. It then loads the game and whilst loading it just goes back to
      the launcher without any warning or notice or anything. Does anyone know what's happening here or have any tips on how to fix it?
    • By Marller
      I updated a modpack last night and lost everything. Most of the mods that were in the pack I use all the time and they were removed. I tried to reinstall them, got Needs Newest Forge Update, tried to install that and nothing. I've even uninstalled and reinstalled the modpack several times. When I load the game it just loads the vanilla version. I asked for help in their Discord but there was nothing that they could really do. I've tried a few modpacks and they all load just fine. Is there a away to fix this?
    • By Yamiash101
      Howdy, I'm trying to set up a dumb little modpack for me to screw around with using the technic launcher, mostly so I can still use client-side mods on my main client without having to switch the mod folders constantly. Anyways, as the title suggests, it's opening up in vanilla. I understand this is a relatively common issue, and have spent the last 2 or more hours looking at other members' help requests to little avail. As far as I can tell, everything has been done correctly.

      The modpack is unceremoniously called Dat Survivor Boi, since Survivor was taken and I didn't feel like making something serious, as this was supposed to be a relatively private thing at first. Any help would be appreciated. I suspect it might have something to do with "coremods", but I haven't really screwed around with mods later than 1.7.10 before, so I am very unfamiliar with it. It's never been an issue in my past, and I'm doubtful it is now, but that's the only thing I can tell could be wrong.

      Thank you for reading.