Jump to content
RiokuTheSlayer

Clones. Sorta. Not really. Bug.

Recommended Posts

So... I keep seeing this, something's up. For some reason, Every few times I go to space through the Enhanced Portals system, this happens. I get clones of my friends, and myself, start appearing. They are invincible, mobs don't agro on them, and all my friends can see them.

I only had one before, but now I have many many more.

Here's the images. As you can see in the last two, I'm the only one logged in.

 

http://imgur.com/a/nAjjJ

 

 

So yeah. Any help? Or do I just have to deal until they fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Restarting the server should clear those - for me it seemed to be morph that was causing it, If you can, can you try disabling that serverside (just move the morph jar out of the mod folder) briefly and see if you can confirm it?

 

They can cause issues - they're fine where they are but if one of them ends up in a portal you'll get a crash.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...