Jump to content

Recommended Posts

Hello everybody!

So I've been working on this speed art lately, which is actually pretty cool!

It's a drawing of something you can see in the video of course!  :bubblewoop:

 

So here is the video! And as always enjoy!

http://youtu.be/W83bIy4vgFc

 

About me

I like to do speed arts and that what I do as a hobby, and then post them to youtube.

Creativity is just my hobby in general!

 

 

Why?

You probably may wonder why I would upload speed arts? Is it just because to look badass?

No it's not. I do it because I like it, and enjoy it. And people can learn by my mistakes, and I can even learn!

So it's pretty much a kind of chain reaction! xD

 

I hope you will enjoy the video, and if you do just like that like button! I don't force you. But it just helps me

getting motivated for making more videos! You can't make videos if you don't want to!

Edited by MunchMallow
Link to comment
Share on other sites

What does that have to do with any modpack?

It is supposed to look like this is in some modpack. There is the pyramid from the Legendary Beast mod, Battle Towers mod, tornado from the Weathers mod, the armour from rpg inventory. And the factory with any kind of tech mods! And much, much more! :D Sorry for my bad english! xD By the way, I'm totally new to this forum stuff here, don't judge me xD

Link to comment
Share on other sites

It is supposed to look like this is in some modpack. There is the pyramid from the Legendary Beast mod, Battle Towers mod, tornado from the Weathers mod, the armour from rpg inventory. And the factory with any kind of tech mods! And much, much more! :D Sorry for my bad english! xD By the way, I'm totally new to this forum stuff here, don't judge me xD

Ok, sound fair enough :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By Omega_Volta
      I was planning on using some mods, but when I opened the modpack I intended to use, it just shut down and sent me back to the launcher screen. 
      I've tried removing the mods, uninstalling and reinstalling the modpack, updating my launcher, updating java, and restarting my computer, to no avail.
      Down below is the log in pastebin:
      https://pastebin.com/y64AeY0t
    • By M3veronMast3r
      Hello, I didn't know where to put this Thread, sorry for that.
      My Problem is that i want to create more than only 5 Modpacks. I have different Packs in different Version and i need them all and i dont want to create constantly an new account just to create a new Modpack. I dont understand why this Action is limited to 5 Modpacks. It makes no sense to me. Is there any way to create more than only 5?
      Hope you can help me. ~M3veronMast3r
    • By 4net_E
      LAUNCHER VERSION: v4.664
      OPERATING SYSTEM: macOS 10.14.6
      JAVA VERSION: Oracle 1.8.0_261 64-Bit
      ANTIVIRUS: none
      recently I tried to play some modpacks, but i couldnt start any of them. Every time I wanted to launch them, icon of the modpack showed up in taskbar, window popped up, but after approximately a second, it had crashed.
      I tried to solve this problem by myself, but I didnt manage to success. The closest Ive got to solution was in this thread :
      However, there is a solution linked on another forum thread, but that link is probably corrupted or something, as it just redirected me to the same thread all over again. Thus Im stuck and seek help. This is a log after one of the unsuccessful launch attempts: https://pastebin.com/Md4yW3yw
      For any kind of suggestions or additional information request I'd be very thankful
      Okay, fortunately under this post's recommended threads I've found another new thread which stated a similar problem: 
       
      The solution right there seems to do the job (at least temporarily), but still, I'd like to know the core of the problem, for example - why 8u251 works and 8u51 doesn't?
      Hope this helps someone someday
    • By Capio13
      So I have been working on a modpack of mine lately, recently switched computers to a higher end one, and here I am working on the first update I have done for this modpack since I got the new pc. I make sure to test to make sure all the mods work together in a test pack, and then I decide to zip up the mods,scripts(for crafttweaker), llibrary, coremods, config, cache, bin, and the .mixin.out folder into one neat folder like I have done in the past. So here i go and upload the folder onto dropbox and test downloading the update through the technic launcher, instead of the name of the folder, it starts downloading a folder with the name of the version it is on the website, and when I launch it, it is just a fresh install of forge with none of the mods or anything. I don't know what went wrong in the process, but I need some help. Here's the DL Link and the modpack link.
      DL link: https://www.dropbox.com/s/nn2zia9l4g9u6sa/EOI 0.2.0.zip?dl=0
      Modpack Link: https://www.technicpack.net/modpack/eoi-devbuild.1783065

      TLDR; It is defaulting to a fresh install of forge with no mods even though I have done the exact same thing I did in the past.
    • By Zvery
      Hi, My modpack seems to not be opening whenever I press play. It takes me out of the Technic screen at first then it goes back to the Technic screen here are my logs
      cX8tNvDL (3).txt
×
×
  • Create New...