Jump to content
omrizod

HELP| Custom modpack suddenly doesn't work

Recommended Posts

I have a private modpack:

http://www.technicpack.net/modpack/details/modders-in-space.340368

It work all fine, and I also played on a server with a friend a little while ago.

Yesterday I tried to update it.

I first tested it on my computer, both server and client, and they work.

So I uploaded it to dropbox, copied the right link (I know which), and updated the modpack page.

But when I tried to update (in technic launcher) I got an error.

I also try removing the pack and reinstalling, but I still got the error.

So I rolled back to the version I used to play with my friend, but I still get this error!

And in dropbox I clicked share>get link>right click download>copy link.

For some reason it suddenly stopped working!

 

This is the error:

https://www.dropbox.com/meta_dl/eyJzdWJfcGF0aCI6ICIiLCAidGVzdF9saW5rIjogZmFsc2UsICJzZXJ2ZXIiOiAiZGwuZHJvcGJveHVzZXJjb250ZW50LmNvbSIsICJpdGVtX2lkIjogbnVsbCwgImlzX2RpciI6IGZhbHNlLCAidGtleSI6ICI4MHpqdHFienMzdjQ0eTIifQ/AAIE62QI_NPxS8KlvV8y2lbzV4_bjQiZHoxsS8vB4zCtng?dl=1

Please help me!

Edited by omrizod

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • By PyroSweets
      My friends and I made a custom modpack with all our favorite mods in 1.12.2. I was having some issues with the modpack.jar that made it run vanilla and I fixed it, but now the modpack doesn't even show a java client or loading screen before crashing. I posted a day or two ago on reddit and was told to delete some iffy modpacks, but that only makes it run vanilla again. Any ideas why this is happening?
      Crash Log: http://dl.dropboxusercontent.com/s/wkv06mn3wna9hbv/techniclauncher_2020-05-31.log
      Modpack: http://dl.dropboxusercontent.com/s/ndyuw1g8t38xkde/POGWORK.zip
      Technic Page: https://www.technicpack.net/modpack/dillons-cult-pack.1697994
    • By JadenZockt
      Hello!
      I was trying to Download the Technic Launcher. When this happend: I open The technic app and it says "Windows Smartscreen is trying to protect you" or something Like that. I click on my Infos AND IT DOESN'T SHOW "RUN ANYWAY" Why is this soo??? I need help. Thanks..

    • By Insomniac07
      bumped computer power button while playing now technic wont load worlds then after closing modpack wont load that modpack. i know i need to put my logs in pastebin but don't know how pls help
    • By Mincelad
      My friends recently got a Technic modded server and i got everything downloaded fine and all is well. However the thing is whenever i try to join the server it spends about 20 minutes loading or logging in and then eventually it will say something along the lines of "The connection was forcibly closed by a remote host" and ill be taken back to the join screen. Or sometimes the game will just crash. The same occurs on single player worlds when i attempt them. Is this just my pc being shitty or is there something i can do to fix this? (Also sorry if i posted this on the wrong forum/page im new to this stuff and am still sorting it all out, if theres any more information needed for this let me know!)
×
×
  • Create New...