Jump to content

Recommended Posts

I loaded up my Attack of the B team the one day and was playing and it crashed several times while playing, when it crashed about the tenth time and I shut down the game and launcher and opened it back up, it said I had no world saves. (I only had one) I went to %appdata% and followed to the Technic folder and so on to the saves folder in the attack of the b team.

(AppDataRoaming.technicmodpacksattack-of-the-bteamsavesTech World  < my world that won't load).

Everything is still in all the folders, I tried shutting down the game and launcher but it still says its not there but appears in my windows explorer. Please help if you can. Thank you.

Link to post
Share on other sites

Start by copying that folder somewhere else just in case anything goes wrong, then you can go ahead creating another world with the exact same name.

 

Minecraft should begin rebuilding, but detect all of the old data as it does so and use that where it can.

 

If it doesn't work (if it crashes or something while doing that), please post up on the Tracker (there's a link in my sig).

Link to post
Share on other sites

There's also instructions to fixing this on the "Most common issues and fixes" thread found @ '?do=embed' frameborder='0' data-embedContent>>

 

Under the issue "Issue: Saves worlds disappearing."

 

 

Please note that even if it does work using this method, the chunk edges will be misaligned, due to the game no longer using the same seed as the old world.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Froinchi
      Hello. I and my friends are trying to play together. All of my friends got connected without a problem, and I am now facing a problem, where the screen is on dirt screen and a "Done" button with no text. I couldn't find any information about it on Internet. Can you help me? 
      Picture of the problem:

    • By GamerPro1555
      sooooo i wanted to download a modpack but it says "error downloading data from the pack:insert_name_here
      failed to download insert_link_here please speak with the authot of the modpack" or something along the lines
      Help anybody??
    • By JoshSSJGod
      Hi! New here and I wanna fix these major issues I have been having with Pixelmon Reforged. I boot it up from Technic and everything seems fine, then when I load a world it majority of the time crashes while very few times it lets me play. Even though the few times I can play it has problems such as players. npcs (but not the pixelmon themselves) and chests (ender, normal, shulker, etc) are invisible. If I could get some feedback on how to solve these issues then that would be very appreciated.
    • By Shadow_Dark484
      the printing press keeps crashing my game 
      never mind i got rid of it
    • By mojiwoji
      My Hexxit screen keeps getting stuck on either a black, a white, or a flashing screen between both. I have deleted and reinstalled but nothing works. Any ideas?
×
×
  • Create New...