1. cpm9

    cpm9

  • Similar Content

    • By samurich
      I have tried to put the 1.7.10 versions of the mods in Hexxit in Witchery. It then loads the game and whilst loading it just goes back to
      the launcher without any warning or notice or anything. Does anyone know what's happening here or have any tips on how to fix it?
    • By mino8423
      Hello,
      Just made a lava transported from the nether to the overworld using the redpower deployers and my server crashed. Whenever I try to start the server it outputs:
      16:32:19 [INFO] [RedPower] FakePlayer created.
      16:32:19 [INFO] [RedPower] Login is disabled.
      I saw something saying that I need to add the alchemic bags to the blacklist in the redpower.cfg so I did,
      deployer.blacklist="27562:0,27562:1,27562:2,27562:3,27562:4,27562:5,27562:6,27562:7,27562:8,27562:9,27562:10,27562:11,27562:12,27562:13,27562:14,27562:15"
      I also can get into the world and remove the deployers to fix it since the server won't boot.
      When trying to login I get
      Connection Lost
      Failed to login: Bad Login
      Thanks
       
    • By ShrillBear
      Hi.
      I need your technical support again guys.
      I thought i finally solved this a few days ago when i posted my first post due to now solved issues.
       
      1.)So as the title mentions it, the server is not crashing but instead it disconnects me from it. When this happens it says that there is a problem with MO creatures mod. (also it says that there is a problem with Tektopia when i enter the server, but of course i get disconnected after a few seconds).
      (also i removed stelar sky from the mods list)
       
      2.)My friend can't connect to the server for some reason, but i did the port forwarding and hamachi network too. (sadly it seems that i must host the server and it's a hard task, because apparently 16GB of ram is not enough. i mean 6 GB is for the server and 5 is for the launcher ).
       
      https://paste.dimdev.org/duhifayave.mccrash
       
      I appreciate your help!
       
    • By deathplayer43
      every time i try to open the game it closes the game and technic pops back up please help 
      ---- Minecraft Crash Report ---- // Surprise! Haha. Well, this is awkward. Time: 2/10/20 12:25 PM Description: Initializing game org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at bib.at(SourceFile:635) at bib.aq(SourceFile:458) at bib.a(SourceFile:404) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123) A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows: --------------------------------------------------------------------------------------- -- Head -- Thread: Client thread Stacktrace: at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at bib.at(SourceFile:635) at bib.aq(SourceFile:458) -- Initialization -- Details: Stacktrace: at bib.a(SourceFile:404) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123) -- System Details -- Details: Minecraft Version: 1.12.2 Operating System: Windows Vista (amd64) version 6.0 Java Version: 1.8.0_25, Oracle Corporation Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation Memory: 5279610144 bytes (5035 MB) / 5368709120 bytes (5120 MB) up to 5368709120 bytes (5120 MB) JVM Flags: 5 total; -Xms5120m -Xmx5120m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4 -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0 Launched Version: 1.12.2 LWJGL: 2.9.4 OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread. GL Caps: Using VBOs: Yes Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched. Type: Client (map_client.txt) Resource Packs: Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null Profiler Position: N/A (disabled) CPU: <unknown>  
    • By LordZiso
      I downloaded a server to play with my friends, but after I opened the game I can't open the server, or if I open the server first the game won't open when I try to open, there are no reports it just crashes. So either the server is open or the game is open. My friend also tried but he can't do it either, the game is pixelmon reforged btw.