brendenk12

I CAN'T FIND PLATFORM PAGODA HELP ASAP

Recommended Posts

Hey there! I and a friend are starting a MoonQuest series on YouTube. The videos will be on his channel, which will be posted later. We need YOUR HELP! In exchange for us advertising your name/channel in the video description, we would like you to make a modpack for us for the Technic launcher. THAT WORKS! If it does not work, then we will not advertise. Below is the link to the download for the server we will be running. Please run the server and make sure you can connect to it via the pack you create! Thank you SO much! And we need this done ASAP please! Thanks so much! Nathan's (The videos will be on his channel) channel is https://www.youtube.com/channel/UCM5k84QdYkQtYEKrU0HdJLg?app=desktop.

 

 

 

https://www.dropbox.com/s/0cep9xm7yukvg0d/MoonQuest%201.6.4%20Server.zip

 

Thanks Again,

xFinballx

Edited by brendenk12

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why not make this yourselves? Making a client pack once you have the server pack takes about 30 seconds.

He has no clue how, and I have tried several different approaches, none of which have worked. I always get the error message when loading the pack in the launcher, something to the effect of... Cannot download pack from: then the download link, which I use Dropbox.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So very much not the correct place for this.

 

What's with the influx of people incapable of telling the difference between a mod and a modpack?

Alright smart one, then where exactly SHOULD I start this thread?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is a pure mystery... this invicible "Platform Pagoda", so sinisterly hidden for users that nobody can find it.

 

X8XUndn.png

 

Shall we put up neon lights and big boobed ladies so little kiddies like you can find your way?

Share this post


Link to post
Share on other sites

We may actually need the big blinking sign and showgirls showing the way.

 

A big ol' vegas style production with tons of neon lights, sequins, rhinestones, a fog machine, dancers and maybe an elvis impersonator.

Shows every half hour.

Someone handing out discount coupons at the door for the All You Can Eat buffet.

One of the admins doinking the more naive dancers, promising them their own show once he can fit them into the schedule and dumping them out the back once they start getting impatient.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Marller
      I updated a modpack last night and lost everything. Most of the mods that were in the pack I use all the time and they were removed. I tried to reinstall them, got Needs Newest Forge Update, tried to install that and nothing. I've even uninstalled and reinstalled the modpack several times. When I load the game it just loads the vanilla version. I asked for help in their Discord but there was nothing that they could really do. I've tried a few modpacks and they all load just fine. Is there a away to fix this?
    • By Yamiash101
      Howdy, I'm trying to set up a dumb little modpack for me to screw around with using the technic launcher, mostly so I can still use client-side mods on my main client without having to switch the mod folders constantly. Anyways, as the title suggests, it's opening up in vanilla. I understand this is a relatively common issue, and have spent the last 2 or more hours looking at other members' help requests to little avail. As far as I can tell, everything has been done correctly.

      The modpack is unceremoniously called Dat Survivor Boi, since Survivor was taken and I didn't feel like making something serious, as this was supposed to be a relatively private thing at first. Any help would be appreciated. I suspect it might have something to do with "coremods", but I haven't really screwed around with mods later than 1.7.10 before, so I am very unfamiliar with it. It's never been an issue in my past, and I'm doubtful it is now, but that's the only thing I can tell could be wrong.

      Thank you for reading.
    • By aaronthebigdino
      Type of Bug: In Game Bug: Crashes while trying to load mods
      Problem: Technic Launcher/Forge crashes while loading mods, or loads mods but is unable to create or join a world without crashing.
       
      Modpack: Tekxit 3, Version 1.12.2
      Game Log: http://batman.gyptis.org/zerobin/?d721831b40c2244d#tNvBcsEp8AIcpu3DOnAa0pg6y0cmhivU6EihgKUD9gw=
      Crash Log: http://batman.gyptis.org/zerobin/?7716be1e3120b2fc#DpfgKpZVoxIti+naxx3fa2P2ggxwSMQQDheO/UNHf8w=
       
      Attempts to fix:
      -Upped allocated RAM to Minecraft
      -Changed client from Technic Launcher to Forge, problem persisted
      -Deleting mods and reinstalling
      -Removing all mods to see if it was a problem w/ forge; it was not the problem; forge loaded perfectly fine
       
       
       
      Any help would be appreciated!
    • By DefinitelyNotMLG
      Hey I'm having trouble downloading Linux and I'm not sure what to do,
      I have both jre and jdk 8 installed and updated
      it starts and then stops and doesn't download any files
      I'm just not sure what to do, her are the content of the log file
      also I'm running the latest version of pop_os
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [INFO] Console Mode Activated
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] java.lang.NoClassDefFoundError: com/sun/awt/AWTUtilities
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at net.technicpack.ui.controls.installation.SplashScreen.<init>(SplashScreen.java:84)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at net.technicpack.launcher.autoupdate.TechnicRelauncher.buildUpdaterTasks(TechnicRelauncher.java:108)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:97)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:201)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.sun.awt.AWTUtilities
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at java.base/jdk.internal.loader.BuiltinClassLoader.loadClass(BuiltinClassLoader.java:581)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at java.base/jdk.internal.loader.ClassLoaders$AppClassLoader.loadClass(ClassLoaders.java:178)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:521)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     ... 4 more
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] Unhandled Exception in Thread[main,5,main]
      java.lang.NoClassDefFoundError: com/sun/awt/AWTUtilities
          at net.technicpack.ui.controls.installation.SplashScreen.<init>(SplashScreen.java:84)
          at net.technicpack.launcher.autoupdate.TechnicRelauncher.buildUpdaterTasks(TechnicRelauncher.java:108)
          at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:97)
          at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:201)
      Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.sun.awt.AWTUtilities
          at java.base/jdk.internal.loader.BuiltinClassLoader.loadClass(BuiltinClassLoader.java:581)
          at java.base/jdk.internal.loader.ClassLoaders$AppClassLoader.loadClass(ClassLoaders.java:178)
          at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:521)
          ... 4 more
       

    • By MeowMere333
      I have been trying to play mod packs through the Technic launcher, but whenever I download and play a pack, it opens up Minecraft in the very bottom right of my screen. When the game loads into the title screen, when I fullscreen there is no buttons or words. Also, whenever I enter a world and I try to put it into fullscreen, the screen bugs out and starts going crazy. (almost like if the camera starts spinning in a circle). I have tried looking for fixes but it seems as no one else has this problem. I am in desperate need for help, as I get little to no FPS when not in fullscreen. (Yes, this happens in all the mod packs I've checked so far.)
      Video: https://www.youtube.com/watch?v=IwnCAxhpfB4