Recommended Posts

hello guys again Lol,

 

so I figured out how to make the hexxit server and it works but I cant hurt mobs, every time I right click with an item it disappears and I do not have the power of a server owner e.g. I cant add my self or others to white list, I cant hurt mobs but they can hurt me and I cant use any commands that server owners do here in a copy of my server layout. (I cant show you ip as the server is not yet whitelisted) if you can find what I did wrong plz tell me

 

 #Minecraft server properties

#Tue Aug 05 16:26:43 GMT+08:00 2014

generator-settings=

allow-nether=true

level-name=world

enable-query=false

allow-flight=true

server-port=25565

level-type=DEFAULT

enable-rcon=false

force-gamemode=true

level-seed=

server-ip= (cant show)

max-build-height=256

spawn-npcs=true

white-list=false

spawn-animals=true

texture-pack=

snooper-enabled=true

hardcore=false

online-mode=true

pvp=true

difficulty=1

gamemode=0

max-players=5

spawn-monsters=true

generate-structures=true

view-distance=10

spawn-protection=16

motd=Chell112's server

 

if u cant find error on this tell me, if u can fix my problems GG!?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By FastClap
      Hello im posting this thread looking for some help i downloaded the technic launcher yesterday and tried to download mod packs. when i go to load one it will not load 'minecraft assets' then proceed to close then re-open the launcher. i have looked up solutions but none have worked i am on windows 10. literally bought my PC yesterday i have 64bit java  aswell and even tried resetting my java and also tried to run the launcher as an administrator  nothing is working can someone please help fix this issue? i dont know how to copy the link so here are the recent logs.. [B#407] 2019/07/08 19:06:10 [INFO] Console Mode Activated
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE] java.io.FileNotFoundException: File 'C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\assets\launcher\OpenSans+Cyberbit.ttf' does not exist
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at org.apache.commons.io.FileUtils.openInputStream(FileUtils.java:299)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFontByName(ResourceLoader.java:76)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFont(ResourceLoader.java:318)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFont(ResourceLoader.java:314)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.launcher.autoupdate.TechnicRelauncher.buildUpdaterTasks(TechnicRelauncher.java:114)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:97)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:198)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [WARNING] Unable to load users from C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\users.json because it does not exist.
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [INFO] Starting download of http://launcher.technicpack.net/resources/OpenSans+Cyberbit.ttf, with 3 tries remaining
      [B#407] 2019/07/08 19:12:26 [INFO] Expected MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc Calculated MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc
      [B#407] 2019/07/08 19:12:26 [INFO] Starting download of http://launcher.technicpack.net/resources/Raleway+FireflySung.ttf, with 3 tries remaining
      [B#407] 2019/07/08 19:19:58 [INFO] Expected MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef Calculated MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef
      [B#407] 2019/07/08 19:19:58 [INFO] Starting download of http://mirror.technicpack.net/resources/aether-dep.jar, with 3 tries remaining
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] Expected MD5: EBF34784444ABCB976F77C9E23692057 Calculated MD5: ebf34784444abcb976f77c9e23692057
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] OS: windows 10
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] Identified as windows
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] Java: 1.8.0_211 32-bit
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [WARNING] Unable to load users from C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\users.json because it does not exist.
      [B#407] 2019/07/08 19:21:50 [WARNING] Unable to load installedPacks from C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\installedPacks because it does not exist. 
    • By Souppey
      I keep trying to run MIANITE REBORN OLD and the mod pack will load to about 28% and says "Pre Initializing Loading Forge Microblocks" and then it will crash. Help bc i wanna play a server with friends. Thank you!!!
       
      pastebin: https://pastebin.com/3gixkwEr
    • By MONOCHROMATIK
      Hi everyone.
      I've been trying to login to the actual site itsself but i've forgotten the login digits.
      then i go attempting to turn of 2FA but it needs a recovery code, which i never got.
      Is there anyway to get a new code and/or set of digits? if so please let me know. Thanks!
    • By Meeshy
      in more detail, Technic was working fine, something bugged in my computer where twitch completely crashed and died randomly and forced me out of MC, going black screen. once it stopped (happened for not more then 30 seconds) it resumed to the launcher which would (like other crashes) start, exit the launcher and not manage to open the actual game, then the launcher re-appears. trying again gives the same result. I've lowered my  allowed ram which has fixed the problem before. I've completely deleted all Technic stuff and reinstalled still the same results. 
      here are the logs: https://pastebin.com/xDMxrtYX
      (past when i downloaded the modpack i use)
       
      EDIT: deleted and reinstalled java 8, but to no avail
    • By RoboticApple
      So basically, when I try to load the modpack "Minecraft SKY", it opens minecraft and as its doing the forge loading screen, it stops at the part when it says "Loading (something I dont remember)" and then the bar stops at 2/7. I was wondering if this can be fixed or if something is wrong with the pack.
      ( I can send picture if needed)