Jump to content

Let's test the next Hexxit! v2.0.1 beta is live!


Skuli
 Share

Recommended Posts

I'll admit I haven't played Hexxit for quite a while, but has village generation been turned off for this version?

Or am I just not remembering well enough?

 

That'll make getting the cutlass a right pain without cheating...

I haven't had any problems finding villages. Normal Minecraft NPC villages, right?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Managed to get 2.0.1 working on Linux, had a few problems with issues such as the "OffLawn" with different configuration files (there were more like this, just had the change the ID's back) Just now going through everything, got some staff testing and playing it looks good so far.

Link to comment
Share on other sites

Managed to get 2.0.1 working on Linux, had a few problems with issues such as the "OffLawn" with different configuration files (there were more like this, just had the change the ID's back) Just now going through everything, got some staff testing and playing it looks good so far.

yeah, I'll fix that in 2.0.1b. EE3 has similar problems, it creates the config with the wrong case under Windows because Windows doesn't care, and then 7zip propogates wrong case to client. I need to do my initial setup on linux, but I get lazy.

Link to comment
Share on other sites

The server is not working. When i try to connect to the server, the server console says end of stream and the client shows a screen with messages that Forge Mod Loader has found ID mismatches. from mod BetterDungeons. The ID's are in the 8250 to 8280 range.

 

Binus, in case you didnt find a solution for your problem yet:

For me, copying the "Chocolate" folder from the server folder into your userappdata.technicmodpackshexxit did it ;)

 

 

Edit:

Crafting Grout from Tinker's Construct for building the smeltery is not possible. It appears in the crafting bench, but when wanting to produce it, it immediately disappears while materials are kept.

Edit 2: This applies for all Tinker's Construct objects

Edited by Kartika
Link to comment
Share on other sites

Binus, in case you didnt find a solution for your problem yet:

For me, copying the "Chocolate" folder from the server folder into your userappdata.technicmodpackshexxit did it ;)

 

 

Edit:

Crafting Grout from Tinker's Construct for building the smeltery is not possible. It appears in the crafting bench, but when wanting to produce it, it immediately disappears while materials are kept.

Edit 2: This applies for all Tinker's Construct objects

Usually that means it's not on the server.  I'll check that out!

Link to comment
Share on other sites

Binus, in case you didnt find a solution for your problem yet:

For me, copying the "Chocolate" folder from the server folder into your userappdata.technicmodpackshexxit did it ;)

 

 

Edit:

Crafting Grout from Tinker's Construct for building the smeltery is not possible. It appears in the crafting bench, but when wanting to produce it, it immediately disappears while materials are kept.

Edit 2: This applies for all Tinker's Construct object

 

I solved the problem by deleting any existing hexxit folder in the .technic folder. It works fine now :)

Link to comment
Share on other sites

It's in the 1st post. The download is named 2.0.0 but in the folder it says 2.0.1

it's 2.0.1a there...

start readin carefully we are talking about the problems in 2.0.1. 2.0.0 ist stable, more or less.

Edited by Konda379
Link to comment
Share on other sites

Ok, so here is my list of bugs:

  • When MapWriter is put into a texture size of 4096, the map turns completely white and stays that way, no matter what texture size you change to after that. (MapWriter)
  • All spawners state they are from minecraft, even the ones that are not. (NEI if not WAILA)
  • The scarecrow spawner (ID:52:3) is named "extrabiomes.scarecrow" (ExtraBiomesXL)
  • The Horse spawner (ID:52:100) is named "EntityHorse" (ExtraBiomesXL)
  • The Locked Chest (ID:95) is missing a texture in NEI, the player inventory, and when placed;they seem to give of a glow too, similiar to glowstone. (Minecraft)
  • The icon on the windows 8 bar shows a crafting table, and the title of the window states "Minecraft 1.6.4" (FML)
  • Cocoa (ID:127) Only faces east when placed. (Minecraft)
  • In NEI/Inventory all Mana Regeneration potions state they are from "Minecraft" (NEI if not WAILA)
  • In NEI/Inventory all spawn eggs state they are from "Minecraft" (This includes Chocobo Eggs) (NEI if not WAILA)
  • All Spectral Mobs names are "entity.mod_harkenscythe.[Mob Name].name" (HarkenScythe Mod)
  • The monolith spawn egg is named "entity.dimdoors.Monolith.name" (Dimensional Doors Mod)
  • Items #751,#775,#793 and #798 are named "tile.arsmagica2:[item Name].name" and #751 has no texture (Ars Magica 2 Mod)
  • ExtraBiomesXL still contains the old fir logs, in which some of them are named by tile. (ExtraBiomesXL Mod)
  • Item #996 is named "tile.quicksand.name" but is supposed to be named "Quicksand". It is also states it is from "Minecraft" (ExtraBiomesXL Mod)
  • Rift (ID:1113) and Transient Door (ID:1115) Do not have textures in the inventory or in hand (Dimensional Doors Mod)
  • All Natura doors are named as above "entity.door.[material].name" (Natura)
  • Even though glowshroom blocks cannot be obtained in survival, their names in NEI are "tile.Glowshroom.name" and they do not give the Nausea effect. (Natura)
Item #1323:6 is named incorrectly, (block.slime.soil.dirt.name) (Tinkers Construct) Natura has a block with the ID of 1123 with the name of "tile.null.name" (Natura) Item #1311 is a frying pan when placed, but when in the inventory, it is missing a texture. (Tinkers Construct Mod) When stained glass (ID:1330) from the tinkers contrust mod is placed against an Ethereal Illusion Block (ID:752:1) there are lighting glitches in between the two blocks (Ars Magica 2 Mod) Spawners #1351:5 - 15 Are named incorrectly (Twilight Forest Mod) Items #1371:8 - 15 Are named incorrectly (Twilight Forest Mod) Items #2326,#2336, and #2376 are named incorrectly (The SecretRooms Mod, qCraft) The Soul Light (ID:2655) does not have a texture for when it is in the inventory. (HarkenScythe) Scent (ID:2627) does not have a texture for when it is in the inventory (Necromancy) Flowing Blood (ID:2625) has a texture of water (ID:8-9) when in the inventory. (Necromancy) Item #2844 is named incorrectly. (Zelda Sword Skills) The Altar Building Block (ID:2622) has no texture when in the inventory or on ground (Necromancy) The Skull (ID:2657) has no texture when in the inventory; When placed on the ground while facing every direction except east, it tends to go into its wall state (Like when a skull is placed on a wall) (HarkenScythe) CivicBlock4 (ID:3754) is missing a texture in the inventory and on the ground and when placed, crashed the game. (Ancient Warfare)

This is what I have so far, my game crashed after this point and the world was corrupted. I may look into more problems later and report back.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Ok, so here is my list of bugs:

  • When MapWriter is put into a texture size of 4096, the map turns completely white and stays that way, no matter what texture size you change to after that. (MapWriter)

I can confirm this, it would only get fixed after closing the game and start again

 

I don't like how the map turns black after a session, lands you already explored stays black on the map when logging in again

Link to comment
Share on other sites

I can confirm this, it would only get fixed after closing the game and start again

 

I don't like how the map turns black after a session, lands you already explored stays black on the map when logging in again

When I closed the game it did nothing :/ I think the config file got corrupted or something, cause something similar happened to me with mapwriter in 1.5.2

EDIT: And the lands being black even after exploration is because they added dimensions to the map, so you can only see things that are around your eye level.

Edited by dddash
Link to comment
Share on other sites

Copied/pasted from tracker. (Also if you figure this one out, please share. I've had the same problem in ABT)

 

 

 

Hexxit 2.0.1 beta

 

Type of Bug: In-Game Bug
Reproduction rate: 10/10
Steps to reproduce:
Open Hexxit (Latest)

Clicked Singleplayer

Opened savegame

 

Expected result: Game loads
Observed result: Minecraft crashes and the launcher reappears
Logs:

               Original Crash: http://paste.ubuntu.com/8038826/

               On Load: http://paste.ubuntu.com/8038854/

Link to comment
Share on other sites

I've gotten the same exact crash log as you Targren. Do you remember what you were doing when it first crashed? I've been able to reproduce the exact same log every time by traveling too fast through chunks, usually by means of flying.

Link to comment
Share on other sites

I am new to reporting bugs about games so bear with me as I learn the lingo and best methods for reporting them for Hexxit.  Thanks!

 

When my mouse hovers over a Keese, the name in the top center information area is "entity.zeldaswordskills.keese.name".  The information with the mob picture on the top left has "Keese" for the name.  When I am killed by the little bugger, the text in the chat section(?) is "AzureDragonfly was slain by entity.zeldaswordskills.keese.name".

 

Hope the info helps!

Link to comment
Share on other sites

I've gotten the same exact crash log as you Targren. Do you remember what you were doing when it first crashed? I've been able to reproduce the exact same log every time by traveling too fast through chunks, usually by means of flying.

 

I was literally just walking. I had just finished clearing out a small Ancient Warfare tower (looked like a watchtower deal) and took it over as my base, and was heading out to look for materials to build a TC smeltery. I walked away, maybe 3 or 4 chunks distant, and it just suddenly crashed. No flying or anything else fancy, just me and my iron sword, hopping over a water block. Had to move my player back to the tower via MCEdit in order to even load the game again.  I suspect it has something to do with something in the worldgen

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

Announcements




×
×
  • Create New...