Jump to content

Attack of The B-Team Fails To Load Correctly


Hitler Wasnt A Christian
 Share

Recommended Posts

Hi Guys,

I recently have downloaded Technic and Attack of The B-Team onto my new PC running Windows. I have installed Java 8 JRE, but only after discovering that AOTB wouldn't start the Java VM. After I installed the JRE, Technic would start and begin the loading process but after it would complete, revert back to the launcher. Do I need to re-download AOTB or re-install Java? I have read a thread posted earlier on V1.0.9a on AOTB but it did not help at all.

 

Please Help & Thanks,

Hitler Wasn't A Christian

(He wasn't.)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By Raremelon
      This morning I tried to load into my Blightfall world and instead of loading, it just sent me to the title screen and did nothing else. I tried loading multiple times and restarted Technic Launcher, but nothing worked. This is the first time I've had this issue and I have no idea how to fix it. Will this bug affect any of my save data for my saves or render them unplayable permanently?
      I have another small, optional complaint. When I use a Transporter Beacon, sometimes it spawns me halfway in the ground. Usually I hold jump to counteract this issue, but sometimes I have to dig out the block I'm in and replace it. This is especially a big issue when you accidentally spawn near hostile mobs, as you have to dig the block while being hit or fight them off while bugging out. Also, when I go to the Jaded, sometimes I spawn inside of one of the pillars and suffocate ~3 hearts before it ejects me into the room, which could potentially kill someone unfairly if they weren't ejected. Finally, there was a minor bug in my biodome (Beta) where I accidentally broke one of the glowstone railings under the Beacon, and even when I replaced it, it no longer worked. There were no visual changes when I 'fixed' it, but the Beacon then no longer worked, and I had to reload the world to make it work again, but I was scared I would no longer be able to travel efficiently from my biodome.
      These are pretty much the only three issues I have with Blightfall at the moment and I hope to see them fixed.
      Best wishes,
      Raremelon
    • By Prokaryote
      So I have recently opened a server for my custom modpack, and its been acting very odd. sometimes (maybe 1/3 of the time), I log in, and it works as expected. most of the time though, when I try it freezes on loading terrain, goes to not responding, and I have to force quit M-I have allocated 7GB to the launcher, and 4GB to the server.
      -I am running on 1.12.2.
       
      -Here's the server logs:
      https://pastebin.com/K8XnSFQs
       
      -and heres the Modpack:
      https://www.dropbox.com/s/4iwqn2xhzefy558/Noodles and Compay Sucks.zip?dl=1
      -Heres a list of mods if you cant be bothered
      Autoreglib
      Bibliocraft
      Biomes O Plenty
      Block Armor 
      Buildcraft
      Mr. Crayfish Furniture
      Code Chicken core
      CoFHcore
      CoFHworld
      Comforts
      Compact Machines
      Galacticraft Core
      Galacticraft Planets
      Globe Mod
      HarvestCraft
      iChun's hats mod
      iChun Util
      Mantle
      Mcjtylib
      Micdoodle Core
      Moar Tinkers
      Modern Warfare
      OpenBlocks
      OpenModsLib
      Placebo
      Portal Gun Mod
      Quark
      Redstone Flux
      Roguelike Dungeons
      Secret Rooms
      Serene Seasons
      Subcommonlib
      Telepads
      Thermal Expansion
      Thermal Foundation
      Tinkers Construct
      Tropicraft
      Wither Skeleton Tweaks
      CLIENT ONLY, removed from server mod folder:
      BetterFPS
      Optifine
      JEI
      Damage Indicators
       
       
       
       
       
       
       
      \]\'
       
       
       
       
       
       
       
       
    • By JacobyJesus
      So Im pretty sure I did everything correctly, but whenever I load this pack on the launcher, it launches in Vanilla Minecraft.
      https://www.dropbox.com/s/wk9ug3kdnsm1fyu/modpack.zip?dl=0
    • By Frechy__
      Hello!
      My problem is, when i start a modpack (now the Ultra Modded-Survival) it starting loading but after it, crashing with no message. I give 4GB RAM for the Mods (so i have 64-bit Java of course).
      I put the crashing report to the attached file. I hope someone can help. ^^ Have a good weekend.


       
      crash-2018-01-21_10.55.54-client.txt
    • By banhidy9970
      Hi guys I've just made a modpack and we both downloaded it with my friend it's name is : start again however my friend gets "fatal error occured connection determined" both in single and multiplayer.could you help me please? 
       
      I upload his crash log folder
      crash-reports.rar
×
×
  • Create New...