Jump to content

Recommended Posts

In case you are trying to connect Buildcraft engines to non-Buildcraft machines: This won't work, as most machinery has switched to the new RF power system introduced in Thermal Expansion 3. You need to use Dynamos or Yellorium reactors to produce RF, and connect your machines with Conduits. I wrote extensively about the initial progress in my >starter guide.

 

If that is not your problem after all, try different wrenches. There are several in the game, and not all work across mods. Thermal Expansion's Crescent Hammer is the primary one, imo.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By YTDannydan
      So i made a modpack, and i have tried linking my file on several different websites, dropbox, MediaFire and Google Drive. but the modpack settings keep saying: "The modpack location you specified is not a valid zip file." can someone please help me? i want to make a server of this modpack in future but for the last couple days i have been struggling!
    • By seraphicsong
      I have a folder, inside are config, mods, and bin folders. The mods are in the mods folder, I have a forge installer renamed to modpack.jar inside the bin folder. I zip the config, mods, and bin folder and then upload them to dropbox. I take the download link from dropbox, and change the end number from 0 to 1. I put it in the modpack location of the edit modpack on the technic website. However, when i try to install the modpack from technic launcher, I get vanilla Minecraft when it opens. Please help!
    • By kiwisprite
      My friends and I have been playing on a Hexx rewritten 4 (beta) server for the past couple of days, but now when I go to open the modpack it says "offline" at the top. When I try to run it, it immediately stops. I tried uninstalling and reinstalling, but when I went to reinstall I got a popup that read "the modpack does not appear to be installed or is corrupted and is not available for offline play." I've tried reinstalling the launcher, deleting and reinstalling the pack, and even checked with a friend to see if they were having the same issue (nope!).  Does anyone know a fix to this?
    • By Eshi
      Im having issues with my technic mods loading. the green bar fills all the way then nothing. i have logs but i dont know how to work pastebin
      https://paste.ubuntu.com/p/Tswbmfnf8Z/ here are my logs
      Edit: i was using the rl craft modpack for my custom modpack and i tried to reinstall it now i cant reinstall it
×
×
  • Create New...