Jump to content
  1. LDyer336

    LDyer336

  • Similar Content

    • By AlexKoyomi
      When I click in install, it does something for a second and then just appear the options to "Delete modpack" and "install".
       
      https://pastebin.com/KpRY4efn
    • By Upikia123
      I really need some help please, it's making like 2 days I'm trying to figure out what's wrong with technic launcher, because everytime I click on play to launch a modpack, it's just closing the technic launcher sreen, load a littlebit and then it just pop-up the technic launcher screen again, I know that Java is not the problem because I tried the 8u25, the 8 251 and the 8 191 version and they all did the same error again and again. I was thinking that my graphic card driver was the problem, but I just updated it to the last version and it did the same. I also did every Windows Update and it did the same again... I would be glad to find a solution.. 
      Here are the last crash report (log) I had:crash-2020-04-19_20.41.04-client.txt
    • By Mikewood
      I was used to play modpacks on the technic launcher. But today i can't start the modpack.
      When i click on the play button, it closes the window like the modpack is normally loading. But after maybe 10 seconds it open the technic launcher window again.  Here is my crash report. I don't know why is it not working. Can anyone help or know the possible fixes ? 
       
      crash-2020-04-17_13.07.04-client.txt
    • By LonkaGaming
      Your world is save in %appdata% .technic>modpacks<select your modpack<saves
    • By FullMetalFerkel
      When I run the TechnicLauncher.exe the first time I can install it and every thing is fine. But when I try to run the TechnicLauncher.exe after the installation it won't open. It doesn't even pop up an error dialog. When I look into the latest log file it show following error:
          > java.lang.NoClassDefFoundError: com/sun/awt/AWTUtilities.
      I googled for a few weeks now and didn't find a solution. Sadly I didn't even found somebody with the same problem.
      I currently have a java JRE 8u211 installed. previously I had some java 10 JDK but thought that would be the problem and deleted it. Since I'm not developing java on this machine I simply installed the 8u211 JRE and hoped this would fix my problem.
      Since AWTUtilities is a standard java class I didn't expect technic launcher to have any issue with it, as long as the launcher can find my java installation. But as far as I know, my environment variables are correctly setup and java should be installed correctly.
      I add the technic launcher error log, and some screenshots about my java installation.
      I hope you guys can help me, and I hope I didn't miss one of the forum rules. Thanks in advance



      techniclauncher_2019-05-31.log
×
×
  • Create New...