Sign in to follow this  
Deatheater0o0

Mod isn't working in multiplayer!

Recommended Posts

Me and my friend started up a server using hamachi, all the mod items are there but none are able to be built, the recipes work but the item will not leave the crafting table. Also the world things like oil and such have not appeared in the world.
SO basically it launches an unmodded version of minecraft but the items are still in NEI.

Edited by Deatheater0o0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do not know hamachi, but normally one launches a voltz server by starting the voltz.jar and it takes it from there. (It loads the minecraft_server.jar underwater for you)

Most cases where one sees a normal world instead of a voltz one is one loaded the minecraft_server.jar and not the voltz.jar as the main server jar to run.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There's actually a better - and preferred - method of running the server. There should be a launch.bat or appropriately named batch file that should be ran instead as this file incorporates min/max RAM allocations designed for the pack. Running the modpack from the jar file itself can cause out of memory errors related to RAM allocation often defaulting to only 512MB.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this