Jump to content

Technic Releases, "Help I Don't Know What A Virus Is So I Blame Crashes On Them"


Recommended Posts

Every time I load technic to play, in the span of 15 minutes, my computer crashes, monitor shots down, saying it gets, "no signal". So, then I have to restart my computer. There. There's my problem. AND, What really pisses me off is that it lasts for about 2 weeks. Even if I don't use technic. And for some reason it only happens when I load a game. Even a steam game, or something on Kongregate. I've had this happen 4 times, and now I'm not using technic anymore until I get a clear solution. Their's nothing on my computer, no viruses, I've checked with a virus scanner, and its really ticking me off. Even if i fully uninstall technic, it happens! It's like a little swarm of microbots are swarming in my computer, and crashing it, and slowly dying, one my one. It's horid. If anyone else has something, or even, ANYTHING similar to this, please say something. And, Admins, technic runners, please help.

Link to post
Share on other sites

Well then its not Technic's Problem, Either your Graphics Card has some Goofs in it or Something else, I'm mainly thinking its your Graphics Card Or Monitor Resolution... But if you think it isn't find something around Google, Don't blame it on Technic. Its your Computer, If you haven't installed anything, Ask Support at the Company That made it, If you want to Contact me on Skype, my name is XeX Depleted, I'll help you fix it there

Link to post
Share on other sites

It could be my graphics card, but I've had it forever and I've been playing technic with it ever since. Now its just causing the problem. And believe me, the only thing I ran on my computer that day was technic launcher. Could it have been a windows update, or, a technic update conflicting with a background program that windows is running?

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By bradleybrand
      I am asking on behalf of my friend with autism.
      So we downloaded the Minecraft Launcher from the official website, installed and ran. It experienced issues download/installing the latest version of Minecraft.
      Luckily, from my computer, I backed up the need Minecraft files into a .zip file and shared that with him. Vanilla Minecraft works and runs.
      From there, went on Technic Launcher. Vanilla Minecraft won't download and install. Neither will my modpack.
      His Technic Launcher has an issue actually downloading and installing modpacks. Even the official ones.
      ---
      We have turned firewall off. We have uninstalled and reinstalled Minecraft Launcher. We have deleted Minecraft and Technic files from %appdata%, as well as using CCleaner to remove any extras. We have uninstalled 64-bit Java and redownloaded and reinstalled 64-bit Java. ---
      What could be a possible fix for this issue?
      Has anyone else experienced such an issue?
    • By aguamieles
      Hey everyone! I'm relatively new to Technic, and I'm having some problems launching modpacks. Whenever I run a modpack, the Minecraft window gets stuck on a white screen. I am running on a Macbook Pro on Mojave 10.14.4. Any advice on how to fix this? If needed, I can post a pastebin from my Technic console. Thank you!
    • By Davy2011
      So i've had this server from the looks for quite some years and it ran fine. But now when I try to play it, it starts up normally, then going to the world to boot it up, then BAM! It closes with "server closed", then just crashes just like that and throws me this error. I tried it with and without Optifine, yet it still throws the same complaint at me. I tried to remove any persky mods that was causing the problem, but nothing. I even updated every mod that was outdated using a mod that detects whats outdated and whatnot, yet it still did the same crash to me. Anything to do? And yes, I know its talking about Optifine not being compatible, but I don't know why it still crashes even with it removed. I've explained this all over and people just can't help. If nobody can help out on this, forget it, i'll just make a whole new thing and scrap this.
       
      Edit: I've already fixed it myself, thanks for the help.
       
    • By FemaleTophat
      My friend recently made a server on the modpack: Pixelmon Reforged. The server was pretty laggy, and I was having some problems rejoining, so I decided to go to task manager and force it to close, but after doing that, the modpack decided not to cooperate, and now it won't open at all. Other modpacks will open, sure, but when I click "play" on the modpack, it loads very quickly and then nothing happens. I can click play again, same thing. I tried deleting the pack and installing it again. Same thing. Please help? 
    • By Davy2011
      So i've had this server from the looks for quite some years and it ran fine. But now when I try to play it, it starts up normally, then going to the world to boot it up, then BAM! It closes with "server closed", then just crashes just like that and throws me this error. I tried it with and without Optifine, yet it still throws the same complaint at me. I tried to remove any persky mods that was causing the problem, but nothing. I even updated every mod that was outdated using a mod that detects whats outdated and whatnot, yet it still did the same crash to me. Anything to do? And yes, I know its talking about Optifine not being compatible, but I don't know why it still crashes even with it removed.
      crash-2020-08-18_02.51.45-server.txt
×
×
  • Create New...