AndyGaydon

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About AndyGaydon

  • Rank
    Member
  • Birthday 01/12/1988
  1. You lose count of the animals after a while. Mountain Llama doesn't work, it just SPITS the installation disk out. Ammaright? wheeey. Seriously though, please address my technical issue.
  2. Launcher Version: 1.1.1. Operating System: Mac OS X 10.8.2 Mountain Kitten Java Version: 7 Antivirus Program: None Description of Problem: Dear Technic Wizard Children, I can't, for the life of me, manage to get Technic working on my Mac (OS X 10.8.2). The overall aim is to play Tekkit with a friend - I'll leave the setting-up-the-server-bit for later, but here's what happened: 1) I downloaded and extracted the launcher. It opened up, but then immediately told me there was a client update, and did I was I OK with that. I clicked OK, then within a millisecond, it said UPDATE SUCCESSFUL! It seemed OK, but when actually launching Technic, it began with a whole host of 'ID Assignment' queries, that I chose to either automatically assign, or ignore. I think I may have installed Tekkit first, then Technic. Both of those packs seemed to download/extract/install etc fairly successfully. But subsequent attempts have not, even after uninstalling/deleting everything. 2) When Technic opened, there was no Technic logo. I gather there is supposed to be one, but there wasn't one. I could play the game fine, so it works - I saw volcanoes, and I got startled by some snakes. There was a mini-map, and the birds were singing. I, however, was not. 3) I couldn't get the Texture Pack to open. Not only could I not manually find the folder anywhere (yes yes I looked in Users/Andy/Library etc etc) and pressing the 'Open Texture Pack Folder' button only seemed to flash up whatever Finder window I had open at the time, ie it didn't open the texture pack folder, as it had promised. 4) I then thought I'd open up Minecraft, just to, you know, reassure myself that the world still existed. But it didn't! I got the '(4) Failed to Launch.... ...mincraft.jar' error. 5) I swore at the computer, which was embarrassing because I was completely by myself at the time. And the computer itself is an inanimate object, devoid of any emotion or awareness of how much of a 'twat' I felt it was. 6) Regaining composure, I reinstalled Java, this time using developer version 7. I might have been on 6 before, I have no idea. Minecraft then worked again. 7) Now optimistic, I re-downloaded and extracted the launcher again, just in case. I got the same nanosecond of WOULD I LIKE TO UPDATE NOW? message, but then 'installing' the Technic didn't happen - nothing extracted, but the game would open as normal (but, as before, I couldn't access the texture pack folder, nor could I see the logo etc). 8) I went to bed. By this point, it was late, and my friend James (who had been waiting patiently for me to set up a Tekkit server later) had long abandoned me on Skype. 9) Next day, I thought I'd have another stab at it. This time, however, the launcher just crashes after logging in. Or sometimes doesn't launch at all! Do any of you technical geniuses know what, the fup, is going on? Is this a Java issue? Or did I fupup the original installation? Where does all the Technic stuff extract to on a Mac? It's not in Application Support in my User folder, nor does it appear to be anywhere else. There's not a whiff of '.techniclauncher' anywhere. How would I do a complete reinstall of it? Mac specs: OS X 10.8.2 Mountain Goat 2.8Ghz Intel Core i7 12GB RAM ATI Radeon HD 4850 512 MB Java: Version 7, Developer. Error Messages: All over the shop. Error Log: One once appeared, but I didn't save it. Now I can't even launch the game to get one.