duanethebathtub

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About duanethebathtub

  • Rank
    Member
  • Birthday 06/06/1969
  1. Hey cerevox, I got it working! I moved to a different computer and then re-downloaded it before I modified the map. I don't think the mods fully downloaded the first time. So, we have to make sure we run the launch file one time before making any changes so the mods download. DUH! Thanks for your help. Duane
  2. FYI - I was able tot get my server running! I moved to a different computer and then re-downloaded it before I modified the map. I don't think the mods fully downloaded the first time. So, make sure you run the launch file one time before making any changes so the mods download. Thanks to those who replied and for all those who make this game so AWESOME!
  3. Thanks cerevox! Any ideas on how to check the ID configs? Sorry, haven't run into that one before. Appreciate your help
  4. Hey, thanks so much for the reply! No one has been answering my posts.. That is GREAT news that there is hope I can get it up and running today... Here's what happens. If I "op" myself and try to give myself any crafting tables like a project table, it says "there is no such item with ID 751" like that item is missing? Thus, as a non-op I can't craft those items either. Any ideas on how to further troubleshoot this? I have redownloaded the server and did a clean install. Could it be that I had another server "big dig" running on here before? Could they be getting mixed up? Any ideas would be appreciated! Duane
  5. I am having the same problem. All my "table" items are missing except regular crafting table and enchantment table. I can make them in the crafting table, but I can't remove them. When I op myself, it says "no such item with Item ID number". Thus, it appears that some things are missing. I've done a clean install and downloaded twice and the same thing. I also made a separate post. Can someone else verify they can make a project table in 0.6.1?
  6. I just setup a brand new 0.6.1 server and map with clean installs on both server and client. I see that tree capitator is installed on both the client and server mods but yet it doesn't work. We came from 0.5.7 and it was working there. Anyone else having this? I setup multiple maps with clean downloads and it isn't working. I love this mod and need to get it working. I hate doing it by hand. Secondly, when you make a project table in your crafting table, you can't remove it once crafted. Anyone else getting this too? Thanks, Duane
  7. I bet the filter is pointing into the ground. Break the block under it. Is the laser pointing down? If so, replace/re-orient.
  8. Interesting... I think I may have this problem too...
  9. Wow, no replie at all. Anyone old enough to remember that 80's song? So, heres what I did. I roled my server back to .0.5.1 and our clients as well and the map works fine. However, when I install 0.5.2 and run the upgrade it appears to have a problem with a bunch of the items on the upgrade and I get the same problem (missing pipes and machines). I am sure these are the pipes and our machines that are erroring out. Anyone know how to further figure out why this is happening? I found these errors in the Forgemod loader log file. 2013-01-14 22:30:35 [iNFO] [ForgeModLoader] Forge Mod Loader has successfully loaded 8 mods 2013-01-14 22:30:35 [iNFO] [Minecraft] Preparing level "world" 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod BuildCraft|Core which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod BuildCraft|Factory which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod BuildCraft|Transport which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod BuildCraft|Silicon which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod APUnofficial which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod ImmibisCore which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod IC2 which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod AdvancedRepulsionSystems which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod AdvancedMachines which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod AdvancedPowerManagement which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod BuildCraft|Builders which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod BuildCraft|Energy which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod CompactSolars which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod ComputerCraft which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod CCTurtle which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod DimensionalAnchors which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod EE3 which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod EnderStorage which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod factorization which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod IC2NuclearControl which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod IronChest which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod LogisticsPipes|Main which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod MFReloaded which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod MFReloaded|CompatExtraBiomes which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod MFReloaded|CompatIC2 which appears to be missing, things may not work well 2013-01-14 22:30:35 [sEVERE] [ForgeModLoader] This world was saved with mod MFReloaded|CompatPamsHarvestCraft which appears to be missing, things may not work well There are also tons of entries like this: 2013-01-14 22:30:38 [WARNING] [TreeCapitator] Block ID <Forestry.leaves> could not be parsed as an integer. Ignoring entry. Any thoughts appreciated. Duane
  10. Does anyone know if the pipes and machines are in the world folder or somewhere else? I would like to solve this so we can play again. Thanks, Duane
  11. Hi, I have a Tekkit lite server that I've been running a few weeks. I upgraded it today to the 0.5.2 upgrade using the steps outlined in here: as I haven't done it before. I did backup my world and the entire folder first plus I have other backups. When I got done we are missing all our machines and piping that we did. Any thoughts on how to fix/troubleshoot this? Additional info - we did have an problem where we put a rotary macerator in a couple days ago. I thought we were able to resolve that, but since then, the map was doing wierd things. I do have daily backups of the entire folder. I am an IT person, but have only a few weeks experience with Tekkit servers... Any help or ideas would be appreciated. Love this game! Duane