Ozuma36

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Ozuma36

  • Rank
    Member
  • Birthday 03/05/1980
  1. I'm pretty sure it has to do with the new custom zip URL's. I don't have anything in there, so maybe it's trying to access a URL called "none". Can malformedURL mean that the URL doesn't exist?
  2. Well, I tested it with the firewall off, so it can't be that. Also, no need to apologize, you are being really helpful and awesome! I do think that it is because its trying to access a URL called "none". That doesn't sound like a URL to me. Anyway, if you know how they made the old version of the Technic Launcher into an application, that would probably fix my problems.
  3. Well, first of all, this is Mac. There are no AV programs. Second of all, yeah Mac has a really tight firewall that might be interfereing. One problem. You can't unblock JAR's, only .app's. Until Technic is remade into an app, you can't pass it through the firewall. Also, I don't think thats the problem anyway, I think the problem is that "none" isn't a URL. I'll see about the firewall and what I can do about it. EDIT: Tested with firewall off. Didn't change anything.
  4. Sorry about not including everything. The rest just seemed ordinary. Here is the full version of the log: http://pastebin.com/wFgs4iAc I also get a different error log if everything is downloaded already: http://pastebin.com/UME7v212
  5. Title: Tekkit Lite crashes before it starts! Version: 0.5.2 OS: Mac OS X 10.8.2 Java Version: 1.7.0 latest for Mac OS X Description of Problem: After deleting and reinstalling the Technic launcher like the massive banner at the top of the site says, I still can't launch anything. Technic and all other mods besides Lite will launch and stick at a white screen. Tekkit Lite simply won't launch. Error Messages: Before Tekkit Lite even launches, the Technic Launcher opens a window that says: "Minecraft failed to start, errors reported in the log." Error Log: [12:33:39] [sEVERE] ------------------------------------------ [12:33:39] [sEVERE] Launcher is starting.... [12:33:39] [sEVERE] Launcher Build: '1.1.1.0' [12:33:39] [sEVERE] Allocated 910.25 Mb of RAM [12:33:39] [sEVERE] Java VM: '1.7.0_04-ea-b17' [12:33:39] [sEVERE] OS Version: '10.8.2' [12:33:39] [sEVERE] Is 64-bit: 'true' --cut some stuff out-- [12:34:29] [sEVERE] Downloading 'none' [12:34:29] [sEVERE] java.net.MalformedURLException: no protocol: none [12:34:29] [sEVERE] at java.net.URL.<init>(URL.java:583) [12:34:29] [sEVERE] at java.net.URL.<init>(URL.java:480) [12:34:29] [sEVERE] at java.net.URL.<init>(URL.java:429) [12:34:29] [sEVERE] at org.spoutcraft.launcher.async.Download.<init>(Download.java:49) [12:34:29] [sEVERE] at org.spoutcraft.launcher.DownloadUtils.downloadFile(DownloadUtils.java:35) [12:34:29] [sEVERE] at org.spoutcraft.launcher.modpacks.ModPackUpdater.extractCustomZip(ModPackUpdater.java:99) [12:34:29] [sEVERE] at org.spoutcraft.launcher.modpacks.ModPackUpdater.updateModPackMods(ModPackUpdater.java:86) [12:34:29] [sEVERE] at org.spoutcraft.launcher.gui.LoginForm$3.doInBackground(LoginForm.java:831) [12:34:29] [sEVERE] at org.spoutcraft.launcher.gui.LoginForm$3.doInBackground(LoginForm.java:807) [12:34:29] [sEVERE] at javax.swing.SwingWorker$1.call(SwingWorker.java:296) [12:34:29] [sEVERE] at java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(FutureTask.java:334) [12:34:29] [sEVERE] at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:166) [12:34:29] [sEVERE] at javax.swing.SwingWorker.run(SwingWorker.java:335) [12:34:29] [sEVERE] at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1110) [12:34:29] [sEVERE] at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:603) [12:34:29] [sEVERE] at java.lang.Thread.run(Thread.java:722) [12:34:31] [sEVERE] Loading Launcher from 'techniclauncher/tekkitlite'