LasieCZ

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About LasieCZ

  • Rank
    Member
  • Birthday 11/08/1994
  1. Hey guys, I've got problmem. My PC specs: Intel(R) Core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40GHz AMD Radeon (TM) R9 390 Series 16 GB RAM Microsoft Windows 7 Professional Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit Java 8 Update 51 (64-bit) And as u can see, I got 59 FPS and lots of memory is remainig for use. I am playing The 1.7.10 pack and most of the other pack are ver. 1.7.10. Can it be because of the bad version of java? Should I download Java 7? My brother has much lower PC then me and his minecraft is so smooooth Or if anybody got an idea what to do to get the smooth minecraft. And yes i tried to set everything on high and low and both is 55 FPS all the game. Thanks for every answer ^^
  2. Hey guys, I just build this starting smeltery from TiCo using Thermal Dynamics but sometimes there remains nuggests after the smelting ends. Anybody some TIPS how to get them out without destroying every single casting table? Thanks much. I will be glad for every answer PS. Sorry for mistakes in text, I'm Czech)
  3. Hi all, it's possible to create a waypoint in this super mod ? Thanks :)
  4. Yes It is because i write the post here I want to put some more mods to our tekkit-server To have more fun :)
  5. I try to put Mocreatures without GuiAPI to mods in server folder. When i log in i can play but without mo creatures. When i put Gui to mods in server folder i cant log in. I dont know :(
  6. I am sorry but i am not so good at english. I can login to server when there is no more mods only Tekkit mods but when I put the mods to folder the server is running but it write me Can't reach server. I can log in ONLY when there are tekkit mods. When i put some other modes i cant log in.
  7. Yes of course. But when i put the mods in with all things /api, modloader/ it isn't running.
  8. Server is running but i cant login sorry.
  9. Servers isnt runing. When i click MP and click on refresh it show this
  10. Ok. I put for example Tree Capitator /1.2.5/ into mods folder in server-folder then start it but the server isn't running. Can't reach server. No signal. Dont know how more to describe it
  11. Hey guys I need help. I want to give some mods ( treecapitator, creatures, etc) to my server. I download it at the same version as tekkit BUT when i run the server it doesn't work. I put the mod in mods (appdata/.techniclauncher/tekkit/mods - for my client) and to mods folder in server folder. So why the server doesnt work when i want log-in? I have official MC not warez. (Sorry for my english i am from czech republic) ;)