Tanxs

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Tanxs

  • Rank
    Member
  • Birthday 07/17/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Problem has been solved with the release of the new stable build - Cheers.
  2. Launcher Version: 393 Operating System: Win 7 64 Java Version: 7 51 Antivirus Program: None. Firewall is disabled... I have an Asus router - Which I don't believe is the problem since I was able to play before.. Description of Problem: Recently just stopped working. Was playing earlier this morning and now this is happened... I really am stumped - I have searched and read over so many posts - I've searched for this revenantknight what ever and I have not found any such thing that can be uninstalled with that name... I have tried this: http://puu.sh/6Kvmi.jpg I have also uninstalled .technic several times - Uninstalled Java several times, 32bit, 64 bit, both of them, ect. I have also tried on another PC of mine - and a Mac Laptop... I don't understand what is going on here... Is it the Launcher v393...? or java? I mean, it was working just this morning and now nada.. Any help would be most appreciated, thank you very much. Error Messages: Offline Error Log: 2014/02/04 20:01:26 [iNFO] ------------------------------------------ 2014/02/04 20:01:26 [iNFO] Technic Launcher is starting.... 2014/02/04 20:01:26 [iNFO] Launcher Build: 393 2014/02/04 20:01:26 [iNFO] ------------ Startup Parameters ------------ 2014/02/04 20:01:26 [iNFO] --------- End of Startup Parameters --------- 2014/02/04 20:01:26 [iNFO] Analytics Response [runLauncher]: 200 2014/02/04 20:01:28 [iNFO] {"accessToken":"ac34ff255d46493f97c418cea81c4081","clientToken":"ecb33fcf-532d-4cca-955e-f50e7a8b7d99","selectedProfile":{"id":"3935e2a7f6f14384a13390ac378db890","name":"Tanxs"}} 2014/02/04 20:01:28 [iNFO] Launcher took: 2234ms to start 2014/02/04 20:01:42 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:01:43 [WARNING] Unable to load technic modpacks net.technicpack.launchercore.exception.RestfulAPIException: Timed out accessing URL [http://solder.technicpack.net/api/modpack/?include=full&cid=531991f0-8adb-465e-83de-a3e6dd23b307&u=Tanxs] at net.technicpack.launchercore.restful.RestObject.getRestObject(RestObject.java:70) at net.technicpack.launchercore.install.AvailablePackList$3.run(AvailablePackList.java:165) Caused by: java.net.SocketTimeoutException: connect timed out at java.net.TwoStacksPlainSocketImpl.socketConnect(Native Method) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAddress(Unknown Source) at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.PlainSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.SocksSocketImpl.connect(Unknown Source) at java.net.Socket.connect(Unknown Source) at sun.net.NetworkClient.doConnect(Unknown Source) at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(Unknown Source) at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(Unknown Source) at sun.net.www.http.HttpClient.<init>(Unknown Source) at sun.net.www.http.HttpClient.New(Unknown Source) at sun.net.www.http.HttpClient.New(Unknown Source) at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getNewHttpClient(Unknown Source) at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.plainConnect(Unknown Source) at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.connect(Unknown Source) at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream(Unknown Source) at net.technicpack.launchercore.restful.RestObject.getRestObject(RestObject.java:56) ... 1 more 2014/02/04 20:02:02 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:02 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:03 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:03 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:03 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:03 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:03 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:03 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:03 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:03 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:03 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:03 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:03 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:04 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:04 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:04 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'} 2014/02/04 20:02:04 [iNFO] InstalledPack{info=null, name='null', platform=false, build='recommended', directory='null'}
  3. Alrighty. I have figured it out... I'm able to play now. It was operator error. But thanks for the help for deducing my problem and helping me log in. Thank you!
  4. It's been a while since I last played... Last I played was May of last year I believe. So ya... In order to have played... I'd have had to have paid for it, but im not entirely sure what Minecraft Premium is. How do I check..? I downloaded the Launcher from the website, so I assume it's the latest one? Build 383 is what it says.. My firewall from my PC is disabled.. How ever, I do have an ASUS router, not entirely sure how to go about making it allow technic - Would it really give me this invalid username credentials error if it were to do with my router's firewall..?? And all instances are closed and what not.
  5. Launcher Version: 383 Operating System: Win 7 64 bit Java Version: 7 51 Antivirus Program: None. Firewall disabled, ASUS Firewall active. Description of Problem: I can not log in at all. I keep getting Invalid Credentials even though I've had this all before on another PC and have played before. Error Messages: Invalid Credentials. Invalid Username or Password. Error Log: 2014/01/22 14:22:06 [iNFO] ------------------------------------------ 2014/01/22 14:22:06 [iNFO] Technic Launcher is starting.... 2014/01/22 14:22:06 [iNFO] Launcher Build: 383 2014/01/22 14:22:06 [iNFO] ------------ Startup Parameters ------------ 2014/01/22 14:22:06 [iNFO] --------- End of Startup Parameters --------- 2014/01/22 14:22:06 [WARNING] Unable to load users from C:\Users\Thomas Woolley\AppData\Roaming\.technic\users.json because it does not exist. 2014/01/22 14:22:06 [iNFO] Analytics Response [runLauncher]: 200 2014/01/22 14:22:07 [iNFO] Launcher took: 974ms to start 2014/01/22 14:22:07 [iNFO] Pack: tekkitmain Image Download Worker Calculated MD5: bccfd794ff80c03dae9424a0cc0eda5f Required MD5: f39ae618809383451f6832e4d2a738fe 2014/01/22 14:22:07 [iNFO] Starting download of http://cdn.technicpack.net/resources/tekkitmain/background.png?1389652037, with 3 tries remaining 2014/01/22 14:22:07 [iNFO] Pack: tekkitmain Image Download Worker Calculated MD5: f9a822f3a2997db95806f0175da24e32 Required MD5: 1dd87c03268a7144411bb8cbe8bf7326 2014/01/22 14:22:07 [iNFO] Starting download of http://cdn.technicpack.net/resources/tekkitmain/icon.png?1389652037, with 3 tries remaining 2014/01/22 14:22:07 [iNFO] Pack: tekkitmain Image Download Worker Calculated MD5: 2f9625f8343cd1aaa35d3dd631ad64e1 Required MD5: 175523449f470a05bf4a32dfa3c48b0c 2014/01/22 14:22:07 [iNFO] Starting download of http://cdn.technicpack.net/resources/tekkitmain/logo.png?1389652037, with 3 tries remaining 2014/01/22 14:22:07 [iNFO] Pack: voltz Image Download Worker Calculated MD5: db9857efba4df4e774738cff2a3a46ea Required MD5: 57bab00b470b738898084b29b541a3e7 2014/01/22 14:22:07 [iNFO] Starting download of http://cdn.technicpack.net/resources/voltz/logo.png?1389802527, with 3 tries remaining 2014/01/22 14:22:15 [iNFO] Auth: {"error":"ForbiddenOperationException","errorMessage":"Invalid credentials. Invalid username or password."} Image:
  6. I currently am having the same damn problem. This is getting to be very annoying... I don't understand why it keeps giving me this invalid credential crap. Is there anything can be done..? I used to play before, so i don't understand why this is happening now...