Elvarion

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About Elvarion

  • Rank
    Member
  • Birthday 01/01/1900
  1. Elvarion

    Modded Tekkit

    Title: Modded Tekkit Version: 0.5.1 OS: Windows Vista 64bit Java Version: 1.7.0_07 Description of Problem: So ive added some mods, The first time i start the game it works. Then the next time it crashes. If i remove the config folder the game runs another single time and then crashes next time. Added Mods extrabees forestry PortalGun soulshards Thaumcraft TwilightForest XReliquary Tekkit lite version is not 0.5.1, Im using the latest recommended that is 0.6.1 Error Messages: Error Log: java.lang.NullPointerException at com.eloraam.redpower.RedPowerControl.setupBlocks(RedPowerControl.java:117) at com.eloraam.redpower.RedPowerControl.load(RedPowerControl.java:50) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) at cpw.mods.fml.common.FMLModContainer.handleModStateEvent(FMLModContainer.java:487) at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor5.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:69) at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45) at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:317) at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:300) at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:268) at cpw.mods.fml.common.LoadController.propogateStateMessage(LoadController.java:153) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:69) at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45) at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:317) at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:300) at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:268) at cpw.mods.fml.common.LoadController.distributeStateMessage(LoadController.java:86) at cpw.mods.fml.common.Loader.initializeMods(Loader.java:676) at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.finishMinecraftLoading(FMLClientHandler.java:207) at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:458) at asq.a(SourceFile:56) at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:746) at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  2. You could check out this setup ive made. It can be done with RE-Batteries and normal solars also. Just need to config the timers so you wont end up with alot of "dead-time"
  3. Im using RP to sort all my stuff. But i solved it by placing an extra Pipe with a chest and made that default route. And the content of that chest gets pumped back into the RP sorting system. Thanks for the solution, You really saved me I really had no idea you could make a default route. LP is quite big!
  4. So I started setting up a LP/RP System to make my MC life a bit easier and to get rid of some chests. I built a big storage area for barrels, Pumping items in with RP, Connected LP to the Top of every barrel. Provider pipes to the sides of the barrels. Another room full of Autobenches, made a few crafting recipes to try it out. I started noticing that items popped out of the pipes and were on the floor. So I went started up a new world and begun testing stuff, But with no positiv results.. This is my test setup gyazo.com/fc5dbf497768daad57afb87876f1d16a I made a basic system to craft ladders. Barrels with wood, planks, sticks and ladders. Benches that crafts wood>planks, planks>sticks, sticks>ladders. Everything works, however if i requests 1 ladder 2 of them will pop out of the bench and just lay there. Am i missing something? Tried with MK2-3 pipes also. Should i be using the LP Chassis with Modules instead perhaps? [Never touched them, so uncertain how they work]
  5. Troll? Mystcraft World? (Dense Ores) Did you get any other Ores? Ive been using my quarries alot and never experience anything like this
  6. I just made a thread about infinite EU, Check it out http://forums.technicpack.net/threads/infinite-eu-setup.39640/ Or just check this video i made.
  7. Hello, names Elvarion I was messing around with some Infinite watermill eu setup, But whenever the deployer was filling buckets the server lagged for ½ sec. So i scraped that. So I came up with this setup. Its a so-so expensive setup due to the 4 Medium Solar arrays. My guess is that you should be able to do this with RE-Batteries, normal solar panels and Batboxes for a cheaper setup. Here's the video I made about it.
  8. Sidenote: The server was running fine for about 1-2 Months. Then this began. So, Still having trouble with this. This is what ive tried, Neither have worked. I have tried uninstalling all Java related and then reinstalling the newest again (The one i previously had) Did a RAM check, everything looks good. Downloaded a fresh 3.0.4 Zip, Making a complet new server with nothing left from the old This is my launcher java -Xmx1G -Xms512m -jar Tekkit.jar nogui pause Any help / suggestions would would be very much appreciated :)
  9. World Anchor is the solution to your problem. They keep chunks loaded (Its a block that makes the game think there is a player where it is) So your machines will run even if you move far away. (Even if you have Multiple Worlds)
  10. Title: java.io.FileNotFoundException Version: 3.0.3/3.0.4 OS: Windows XP SP3 Java Version: 1.7.0_05 Description of Problem: Console Spams, Computer gets VERY slow. It spams the message for every world i have. (World, Nether, End, Extra) The only thing that i can do is restart the computer to fix it. Plugins: Multiverse-Core v2.4 Regios v5.0.5 Stargate v0.7.7.2 WorldEdit v5.3 WorldGuard v5.5.2 Error Messages: java.io.FileNotFoundException (Otillräckliga systemresurser för att kunna avsluta den begärda tjänsten) (Not enough system resources to exit the requested service) Error Log: 2012-07-10 12:28:13 [sEVERE] java.io.FileNotFoundException: .\world\level.dat_new (Otillräckliga systemresurser för att kunna avsluta den begärda tjänsten) 2012-07-10 12:28:13 [sEVERE] at java.io.FileOutputStream.open(Native Method) 2012-07-10 12:28:13 [sEVERE] at java.io.FileOutputStream.<init>(Unknown Source) 2012-07-10 12:28:13 [sEVERE] at java.io.FileOutputStream.<init>(Unknown Source) 2012-07-10 12:28:13 [sEVERE] at net.minecraft.server.WorldNBTStorage.saveWorldData(WorldNBTStorage.java:122) 2012-07-10 12:28:13 [sEVERE] at net.minecraft.server.ServerNBTManager.saveWorldData(SourceFile:42) 2012-07-10 12:28:13 [sEVERE] at net.minecraft.server.World.A(World.java:271) 2012-07-10 12:28:13 [sEVERE] at net.minecraft.server.World.save(World.java:259) 2012-07-10 12:28:13 [sEVERE] at net.minecraft.server.World.doTick(World.java:1767) 2012-07-10 12:28:13 [sEVERE] at net.minecraft.server.MinecraftServer.w(MinecraftServer.java:543) 2012-07-10 12:28:13 [sEVERE] at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:453) 2012-07-10 12:28:13 [sEVERE] at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:492)
  11. Re: IC2 Miner/Quarry wont "Start" [sMP] Thank you. I was running Permissions and that was indeed where the problems was. Added [buildCraft] and [industrialCraft] to my Users.yml gave them full rights and also made them OP. It seems that everything is working as it should now, Thank again! :)
  12. [solved] If using Permissions you will need to add Fake players into your Permissions and give them permission to modify blocks (Just give them Admin rank). Could also make them OP to be on the safe side. Buildcraft = [buildCraft] IC2 = [industrialCraft] Thanks bonfire01 Launcher/pack Version: L - 1.0.1.1|P 2.11 Operating System: Windows XP Version of Java: 1.6.0_30 Description of Problem: Machine not running. Error Messages: N/A Link to pastebin of log: Client: http://pastebin.com/ffrJLGJE Server: (To big for Pastebin) Ive got a Miner placed on the ground with a Batbox + Solar Panels connected. The drill is in place to the left, the OD to the right and a stack of 64 Pipes in the middle As can be seen here. http://imgur.com/xtku1 Its getting power, Its playing its "work" sound. And its draining power at night. But after 15 min it hasnt digged anything at all. (Scanner says value of 43~, So there is stuff there.) Here is the setup [NOTE] Cable removed to show the output. http://imgur.com/9lpI5 Edit:// Quarry is not working either. Searched the forum, But couldnt find anyone having this problem. Im missing something? Or they just doesnt work on SMP?
  13. Didnt think of solar panel + detector cable, Good idea. Ill try it out, Thanks :)
  14. So my and my friends built a large town, And had the idea to make street lights that turns on during the night and off during the day. At first we used the Timer. Set it to 10 min day, 7 min night. Works decent, Any server lagg will throw the timer of a bit. Tried making a BUD Switch, There is a random timer on it so sometimes it takes like 2-3 min before the lights turn on. Tried using some plugins, But none of them work (Maybe outdated) Tried using Lightsensor block from Risugami. Did not work Does anyone have a good solution to this problem?