M3veronMast3r

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About M3veronMast3r

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Graphikkarte gewechselt und jetzt funktioniert alles xD
  2. Hey Community, Und zwar habe ich das Problem, dass egal in welchem Modpack und selbst wenn da noch so wenig mods drin sind es alle 2-3 min auf 1-2 fps droppt. ich hab echt keine Ahnung mehr warum und so ist das echt nicht spielbar. Graphik hab ich überall runtergeschraubt. verschiedene java versionen ausprobiert und unterschiedlich viel ram zugewiesen. ich weiss echt nicht mehr weiter. Früher lief bei mir auch alles Lagfrei. Computer-Details: Prozessor: Intel(R) Core(TM) i7-3630QM CPU @ 2.40Ghz (8 Kerne), 8 GB RAM Windows 7, 64 bit. 2 Graphikkarten verbaut (Intel(R) HD Graphics 4000) (NVIDIA GeForce GTX 660M) Hoffentlich habt ihr Ratschläge und könnt helfen. Danke im Vorraus
  3. In the past disapears the sounds from all technic launcher packs. for some packs are founded old backups with sound. the reason is: mojang removed all sound files.. they stopped the support for it. but now i founded also an old backup for tekkit lite and would like to share it with you guys. its working! here the link: http://www.mediafire.com/file/lipma9zmal6rl8p/tekkitlite-resources.zip/file download it and navigate to AppData/Roaming/.technic/modpacks/tekkitlite/ressources and unzip there the file. All sounds will instantly come back! i hope you enjoy