Jump to content

xXTheOrbitXx

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. pc specs: intel i7 5820k hyperx fury ddr4 32gb ram 500gb m.2 ssd 960 pro dual 1070 gaming x server runs from the ssd and gave it 17gb ram to work with running 140+ mods on it aswell debug log: https://www.dropbox.com/s/ix6ooe9zxpw7ue0/debug-1.log.gz?dl=0 Server CMD Log: https://www.dropbox.com/s/n58dnauw7ui77n6/2020-03-14-1.log.gz?dl=0 Modpack: http://api.technicpack.net/modpack/beebros-pack
  2. update to this problem. solved it by updating nei and jei so my problem is solved!
  3. Crash log: https://paste.ubuntu.com/p/wGCyhYMzNV/ i updated some mods in my modpack + added some (list below) my modpack worked before i added: 1: Advanced+Machines-61.0.1 (New Mod) 2: Appliedenergistics2-rv6-stable-7 (update) 3: Bookshelf-1.12.2-2.3.590 (new Mod) 4: Buildcraft-all-7.99.24.5 (Update) 5: EnchantingPlus-1.12.2-5.0.176 (New Mod) 6: Extrautils2-1.12-1.9.9 (Update) 7: ExtremeReactors-1.12.2-0.4.5.67 (Update) 8: Millenaire-1.12.2-8.0.1 (Update) 9: Mystcraft-1.12.2-0.13.7.04 (Update) 10: Zerocore-1.12.2-0.1.2.8 (New Mod) Needed bookshelf + zeroc
  4. Anyone in here that can help me test my modpack/server? Need all the feedback i can get https://www.technicpack.net/modpack/the-1122-pack-theorbit.1544374 (FYI This is my first modpack/server ever made) (if i posted in the wrong forum discussion i'm sorry) sincerely TheOrbit
  5. do you use the latest forge? in enderio they said in the latest update Big changes: Now needs latest Forge!
  6. i use enderio ye but haven't had any problems with it so far
  7. it's my first modpack so thanks and i had it running with a server n stuff, 10gb ram for the server n 10gb ram for the game (got 32gb ram sys with dual gpu's n a powerful cpu) for me the game loade up within 5 min, it's just wierd that when i downloade the modpack thrue technic launcher it doesn't work untill i downloade a minecraft.jar and replace the one technic downloaded for it to work for me (Edited) (forgot to quote ur post)
  8. i'm making a 1.12.2 modpack for me and my friends to play. everything is working as far as i know. The modpack: http://api.technicpack.net/modpack/the-1122-pack-theorbit The Dropbox file: https://www.dropbox.com/s/vcjjmywtw8bo1jz/The%201.12.2%20Pack.zip?dl=0 The launcher downloades it but when i try to run it, it goes back to the launcher. the quick fix that worked for me was to install the minecraft.jar and replace the one that Technic made in %appdata% .technic does anyone know how i can fix it so it works when it get's installed by technic launcher? (FYI english is not my na
×
×
  • Create New...