Mikeambrose3

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About Mikeambrose3

  • Rank
    Member
  • Birthday 01/01/1900

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.minecrafttunnel.com
  1. Pretty sure it has to do with tile entities. The server has 8GB allocated to it, it's a 32GB system, Like I said it's not an issue with load on the system, CPU/IO/BW is all under 20% utilization, memory isn't maxed out. It's the base java startup with the three GC parameters.(-XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=50).
  2. Hi guys, Anyone have any idea what would be the cause of lag in this? Server is latest Tekkit Legends with KCauldron running on 8GB RAM with 30~ players. View distance is 3. http://timings.aikar.co/?url=14988311 The server isn't out of memory (<80%) and there's also parameters for GC in startup. CPU usage is under 20% and it's running on SSDs (hardware is not the problem). I'm pretty clueless on it.
  3. Your both added so what's the real problem? We get almost no members here, I do check it multiple times a day, be patient please.
  4. You're all added, sorry for the wait -- generally don't check here often since nobody ever applies here :P
  5. Title: Failed to login: Error Version: 3.1.2 OS: Windows 7 64-bit Home Premium Java Version: Java 7 JRE Description of Problem: Logging into my own server, gives me &quot;Failed to Login: Error&quot; message, yet others are connected fine. ' alt='' class='ipsImage' >' alt='' class='ipsImage' > Error Messages: ' alt='' class='ipsImage' >' alt='' class='ipsImage' > Error Log: ' alt='' class='ipsImage' >' alt='' class='ipsImage' >
  6. I have always used CentOS 5.8 for my server, it runs perfect, and the reason you see little unix OS help request is because the owners are more professional in their field. Using Windows for hosting servers is not a bad thing, and from what I see core distribution runs better (That might just be me, but hell)