• 0
Sign in to follow this  
KingCheddz

Default texture pack glitch?

Question

Title: Default texture pack glitch?

Version: 3.1.1

OS: Windows Vista 32 Bit

Java Version: 1.7.0_05

Description of Problem:

Well this is just a texture pack glitch not the server or anything, don't know if I'm supposed to be posting it here anyways, I've been experiencing a texture pack glitch with both tekkit/technic and it's only IC2 items that I'm getting it for, some of the items turn either pink/invisible while I'm using the default Minecraft texturepack

Error Messages:

Error Log:



Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Just go get the version of OptiFine Standard that's appropriate for your MC version, open it with 7zip, and drop it into modpack.jar in the bin folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Actually got the time to try it out, didn't seem to work. After doing some weird options from optifine when i go to others>default video settings it'll go back to normal but I'll have to do it every time I go into the world/server (technic/tekkit), is there a possible way I can keep it that way permanently without getting those weird ic2 texture glitches? (and yes it only happens for those ic2 machines)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this