Jump to content

Tekkit Crashes after installing


Andor Nagy
 Share

Recommended Posts

I just downloaded Technic Launcher and installed Tekkit. And after forge's done with their duty it give me this error.

---- Minecraft Crash Report ----

// On the bright side, I bought you a teddy bear!

 

Time: 5/29/13 8:20 PM

Description: Failed to start game

 

org.lwjgl.opengl.OpenGLException: Invalid value (1281)

    at org.lwjgl.opengl.Util.checkGLError(Util.java:59)

    at org.lwjgl.opengl.DrawableGL.checkGLError(DrawableGL.java:82)

    at org.lwjgl.opengl.Display.swapBuffers(Display.java:617)

    at net.minecraft.client.Minecraft.func_71357_I(Minecraft.java:517)

    at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:406)

    at net.minecraft.client.MinecraftAppletImpl.func_71384_a(SourceFile:56)

    at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:732)

    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

 

 

A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:

---------------------------------------------------------------------------------------

 

-- System Details --

Details:

    Minecraft Version: 1.5.1

    Operating System: Windows 7 (amd64) version 6.1

    Java Version: 1.7.0_10, Oracle Corporation

    Java VM Version: Java HotSpot 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation

    Memory: 230370896 bytes (219 MB) / 792854528 bytes (756 MB) up to 1908932608 bytes (1820 MB)

    JVM Flags: 0 total;

    AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used

    Suspicious classes: FML and Forge are installed

    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0

    FML:

    LWJGL: 2.9.0

    OpenGL: AMD Radeon HD 6800 Series GL version 4.2.12002 Compatibility Profile Context 9.12.0.0, ATI Technologies Inc.

    Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'

    Type: Client (map_client.txt)

    Texture Pack: Default

    Profiler Position: N/A (disabled)

    Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null

I posted it here since I can't post in bug reports...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...