Jump to content

Tekkit Classic Start Problem


Recommended Posts

I have a BIG problem that I can't even start tekkit. I have looked this up but could not find it.

43 mods loaded

Optifine OptiFine_1.2.5_HD_S_C6

Minecraft Forge 3.3.8.164

FML v2.2.106.176

Forge Mod Loader version 2.2.106.176 for Minecraft 1.2.5

mod_MinecraftForge : Initialized (modpack.jar)

mod_CodeChickenCore : Initialized (modpack.jar)

mod_NotEnoughItems : Initialized (modpack.jar)

mod_ReiMinimap : Initialized ([1.2.5]ReiMinimap_v3.2_04.zip)

mod_IC2AdvancedMachines : Initialized (AdvancedMachines_4.0_client.zip)

mod_BuildCraftCore : Initialized (buildcraft-client-A-core-2.2.14.zip)

mod_BuildCraftBuilders : Initialized (buildcraft-client-B-builders-2.2.14.zip)

mod_BuildCraftEnergy : Initialized (buildcraft-client-B-energy-2.2.14.zip)

mod_BuildCraftFactory : Initialized (buildcraft-client-B-factory-2.2.14.zip)

mod_BuildCraftTransport : Initialized (buildcraft-client-B-transport-2.2.14.zip)

mod_AdditionalPipes : Initialized (buildcraft-client-DA-additionalpipes-2.1.3.zip)

mod_ccSensors : Initialized (ccSensors-client-MC125-B017pr1.zip)

mod_CCTurtle : Initialized (ComputerCraft)

mod_ComputerCraft : Initialized (ComputerCraft)

mod_CCTurtle : Loaded (ComputerCraft1.41.zip)

mod_ComputerCraft : Loaded (ComputerCraft1.41.zip)

mod_EE : Loaded (EE2ClientV1.4.6.5.jar)

mod_EnderStorage : Loaded (EnderStorage-Client 1.1.3.zip)

mod_IC2NuclearControl : Loaded (IC2NuclearControl_client_v1.1.10b.zip)

mod_ImmibisCore : Loaded (immibis-core_49.1.1_for_1.2.5-client.jar)

mod_IC2 : Loaded (industrialcraft-2-client_1.103.jar)

mod_InvTweaks : Loaded (InvTweaks-1.41b-1.2.4.zip)

mod_MAtmos_forModLoader : Loaded (MAtmos_packaged.zip)

mod_ModularForceFieldSystem : Loaded (mffs_rev7_for_1.2.5-client.zip)

mod_IC2_ChargingBench : Loaded (mod_chargingbench-client-1.95b-1.2.5-r1.zip)

mod_CompactSolars : Loaded (mod_compactsolars-client-2.3.2.10.zip)

mod_IronChest : Loaded (mod_ironchests-client-3.8.0.40.zip)

mod_NetherOres : Loaded (NetherOres_Client_1.2.1.zip)

mod_PowerConverters : Loaded (PowerConverters_Client_1.3.4.zip)

mod_Railcraft : Loaded (Railcraft_Client_5.4.7b.zip)

mod_RedPowerControl : Loaded (RedPowerControl-2.0pr5b2.zip)

mod_RedPowerCore : Loaded (RedPowerCore-2.0pr5b2.zip)

mod_RedPowerLighting : Loaded (RedPowerLighting-2.0pr5b2.zip)

mod_RedPowerLogic : Loaded (RedPowerLogic-2.0pr5b2.zip)

mod_RedPowerMachine : Loaded (RedPowerMachine-2.0pr5b2.zip)

mod_RedPowerWiring : Loaded (RedPowerWiring-2.0pr5b2.zip)

mod_RedPowerWorld : Loaded (RedPowerWorld-2.0pr5b2.zip)

mod_TubeStuff : Loaded (tubestuff_49.1.2_for_1.2.5-client.jar)

mod_WeaponMod : Loaded (WeaponMod.zip)

mod_WirelessRedstoneAddons : Loaded (WR-CBE Addons-Client 1.2.2.3.zip)

mod_WirelessRedstoneCore : Loaded (WR-CBE Core-Client 1.2.2.3.zip)

mod_WirelessRedstoneRedPower : Loaded (WR-CBE RedPower-Client 1.2.2.1.zip)

mod_ImmiChunkLoaders : Loaded (zdimensional-anchor_rev3.2_for_1.2.5-client.jar)

Minecraft has crashed!

----------------------

Minecraft has stopped running because it encountered a problem.

--- BEGIN ERROR REPORT 7dfb87b2 --------

Generated 12/1/13 6:00 PM

Minecraft: Minecraft 1.2.5

OS: Windows 8 (x86) version 6.2

Java: 1.7.0_21, Oracle Corporation

VM: Java HotSpot Client VM (mixed mode), Oracle Corporation

LWJGL: 2.9.0

OpenGL: IntelĀ® HD Graphics 4000 version 4.0.0 - Build 9.17.10.2817, Intel

java.lang.NullPointerException

at cpw.mods.fml.common.modloader.ModLoaderModContainer.init(ModLoaderModContainer.java:356)

at cpw.mods.fml.common.Loader.modInit(Loader.java:273)

at cpw.mods.fml.common.Loader.initializeMods(Loader.java:628)

at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.onLoadComplete(FMLClientHandler.java:223)

at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:429)

at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:738)

at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

--- END ERROR REPORT cc39aa46 ----------

Please Help!

Link to comment
Share on other sites

First off, you shouldn't be using Tekkit 3.1.3 unless you want your client to crash every time you do something.

Second off, Please update your java.

Finally, have you tried resetting your modpack? If not:

1. Click the gear on the left side of the launcher under the tekkit classic logo

2. Click "Reset Modpack"

3. Click "Yes"

4. Click "Play"

Once you have done ALL, and I mean ALL not just one or two, please come back if the issue isn't fixed.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...